Πώς να καταλάβεις αν το κάθε ζώδιο σε γουστάρει

Πώς θα σου δείξει το κάθε ζώδιο ότι έχει κολλήσει μαζί σου; Διάβασε για να μάθεις!
Πώς να καταλάβεις αν το κάθε ζώδιο σε γουστάρει
Όλοι έχουμε τους τρόπους μας – διακριτικούς ή όχι – για να δείξουμε στο πρόσωπο που μας έχει πάρει το μυαλό πόσο άσχημα την έχουμε πατήσει. Πώς, όμως, θα το δείξει το κάθε ζώδιο; Διάβασε παρακάτω έναν αναλυτικό οδηγό, για να ξέρεις πάντα τι σου γίνεται…

Κριός
Οι Κριοί δεν έχουν πολλά θέματα με τα όρια. Αν, λοιπόν, ένας Κριός σε γουστάρει, θα προσπαθεί συνέχεια να σε αγγίξει. Θα σε πειράζει συχνά και θα φαίνεται να πετάει στα ουράνια κάθε φορά που ανταποκρίνεσαι. Το καλύτερο με τους Κριούς όμως είναι πως δεν φοβούνται τα αισθήματά τους, και πολλές φορές θα σου το πουν ευθέως.

Ταύρος
Όταν ένας Ταύρος σε γουστάρει, θα σε βομβαρδίσει με ερωτήσεις για το πώς πήγε η μέρα σου, ποιες είναι οι απόψεις σου πάνω σε διάφορα ζητήματα και τι σκέφτεσαι για το μέλλον σου. Αυτό το ζώδιο είναι πολύ προστατευτικό και θα σου δείξει με πολύ όμορφο κι ευγενικό τρόπο το ενδιαφέρον του.

Δίδυμοι
Δεν θα σταματήσει να σου μιλάει. Δεν θα σταματήσει να σε φλερτάρει. Και δεν θα σταματήσει να εμφανίζεται στα ίδια μέρη που εμφανίζεσαι κι εσύ. Θα σε κοιτάει έντονα, θα προσπαθεί να σε αγγίξει και θα παίξει κάθε κρυμμένο άσσο στο μανίκι του μέχρι να σε κατακτήσει. Βέβαια, μιλάμε για Διδύμους, οπότε ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν αυτά τα αισθήματα είναι ειλικρινή ή αν απλά θέλει να σε ρίξει στο κρεβάτι του.

Καρκίνος
Μπορεί να μην το δείξει και καθόλου. Ο Καρκίνος είναι εκείνο το ζώδιο που αν σε θέλει, θα σου κάνει μερικά ντροπαλά likes στο Facebook – όχι όμως πολλά, μη σε ενοχλεί κιόλας – και θα κοκκινίζει όταν είσαι γύρω του. Και να είσαι σίγουρη ότι όλοι του οι φίλοι έχουν ακούσει για ‘σένα. Εκτενώς.

Λέων
Ο Λέων δεν θα χαραμίσει καθόλου ώρα. Είτε θα σου το πει κατάμουτρα, είτε – με λίγο αλκοόλ μέσα του – θα σε αρπάξει και θα σε φιλήσει. Επίσης, μπορείς να καταλάβεις αν το λιοντάρι την έχει πατήσει μαζί σου, επειδή θα σου μιλάει με πολύ πιο γλυκό τρόπο απ’ ό,τι στους υπόλοιπους ανθρώπους.

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι περίεργη περίπτωση—σε όλα του, αλλά κυρίως στον έρωτα. Όταν τραβήξεις την προσοχή ενός Παρθένου, πρώτα θα σου δείξει τον χειρότερό του εαυτό. Κι αυτό είναι ένα τεστ, για να δει αν μπορεί να σε εμπιστευθεί. Είναι σαν εκείνη την ατάκα της Μέριλιν που όλοι όσοι ξέρεις έχουν μοιραστεί έστω και μια φορά στο Facebook: Αν δεν με αντέχεις στα χειρότερά μου, δεν με αξίζεις στα καλύτερα. Και γι’ αυτό οι Παρθένοι δεν μπορούν να κρατήσουν σχέσεις.

Ζυγός
Οι Ζυγοί δεν έχουν πρόβλημα να σε κάνουν να τους γουστάρεις όσο σε γουστάρουν κι αυτοί—και το ξέρουν. Επίσης, ξέρουν πολύ καλά ότι πολλές φορές η φιλικότητά τους μοιάζει με φλερτ. Αν, λοιπόν, δεν είσαι σίγουρος, τότε θα χρειαστεί να ρωτήσεις. Οι φίλοι του σίγουρα θα ξέρουν, γιατί συνήθως τους τα λέει όλα.

Σκορπιός
Δώσε προσοχή στην συμπεριφορά του όταν είναι κοντά σου. Αν σου δίνει περισσότερη προσοχή σε σχέση με τους υπόλοιπους, είναι σίγουρο ότι σε γουστάρει. Ένα ακόμα σημάδι που θα προδώσει τον Σκορπιό είναι πως μπορεί να φέρεται κάπως άβολα όταν είστε μαζί—με τον χαριτωμένο τρόπο, συνήθως.

Τοξότης
Αν αρέσεις στον Τοξότη, θα κάνει τα πάντα για να σε δει να γελάς. Θα παίξει μαζί σου, θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τι σου αρέσει, και κάθε στιγμή που θα περνάει μαζί σου θα είναι γεμάτη ενέργεια και έξυπνη κουβέντα. Και, κάποιες φορές, αν πραγματικά του αρέσεις, μπορεί να συμβεί το πιο σπάνιο πράγμα στον κόσμο: ο Τοξότης θα χάσει τα λόγια του.

Αιγόκερως
Το φλερτ του Αιγόκερου είναι σκοτσέζικο ντους. Την μια μέρα θα είναι γλυκούλης, και την άλλη θα σε αποφεύγει. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει την τάση να αναλύει τα πάντα σε υπερβολικό βαθμό, και φοβάται ότι το παράκανε. Αν του δώσεις, λοιπόν, μια μικρούλα επιβεβαίωση, τότε θα νιώσει ασφαλής… κι εσύ θα βιώσεις τι πραγματικά σημαίνει να σε θέλει ένας Αιγόκερως.

Υδροχόος
Αν ο Υδροχόος σε γουστάρει, θα θέλει να περνά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί σου. Ενώ δεν τα πάει πολύ καλά με το να εκφράζει αισθήματα, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι σε γουστάρει αν κάθεται και μιλάει μαζί σου με τις ώρες. Οι Υδροχόοι, άλλωστε, πάσχουν όλοι από μια ελαφριά διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, κι εσύ κατάφερες να του κρατήσεις το ενδιαφέρον.

Ιχθείς
Αν το ντροπαλό αυτό ζώδιο αρχίσει να έχει αισθήματα για ‘σένα, θα δεις μπροστά σου να ξεδιπλώνονται σκηνικά από σαχλές ρομαντικές κομεντί. Κόκκινα μάγουλα, βλέμμα που κοιτάει χαμηλά, μπερδεμένα λόγια… και όλα αυτά θα είναι αξιολάτρευτα. Και, τις περισσότερες φορές, θα προτιμήσει να σου πιάσει την κουβέντα online, γιατί οι Ιχθείς δεν τα πάνε και πολύ καλά με την αληθινή ζωή…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v