Μπορεί το one-night stand να γίνει σχέση;

Εμείς λέμε ότι γίνεται. Και σου παρουσιάζουμε και όλα τα σημάδια.
Μπορεί το one-night stand να γίνει σχέση;
Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θες να κάνεις λίγο σεξ χωρίς καμία απολύτως δέσμευση. Μάλιστα, υπάρχουν και άνθρωποι που ουσιαστικά όλη η ερωτική τους ζωή αποτελείται από τέτοιου είδους σεξ, και η ζωή τους κυλάει μια χαρά. Μερικές φορές, όμως, υπάρχουν αισθήματα στον αέρα, και μπορεί να… ανθίσουν.

Ποια είναι λοιπόν τα σημάδια ότι αυτό που κάνετε δεν είναι απλό σεξ;

Σου κάνει κομπλιμέντα…
…και όχι για το σώμα σου. Ή για το πόσο καλή είσαι στο σεξ. Τα κομπλιμέντα του έχουν περισσότερο να κάνουν με την προσωπικότητά σου, τον τρόπο που μιλάς, τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι… και για το σεξ, προφανώς. Αλλά όχι μόνο.

Επικοινωνεί μαζί σου…
…και όχι μόνο για να κανονίσετε να βρεθείτε το βράδυ. Σου στέλνει μηνύματα για να δει τι κάνεις. Σου στέλνει τραγούδια και memes για να σου φτιάξει το κέφι. Σε ρωτάει αν είσαι καλά και αν χρειάζεσαι τίποτα.

Μιλάει μαζί σου…
…σίγουρα περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε να μιλάνε δύο άγνωστοι που κάνουν σεξ. Ακόμα και δύο φίλοι που κάνουν σεξ. Θέλει να υπάρχει συζήτηση, να σε γνωρίσει και να μάθει τις απόψεις σου για πράγματα, και να μοιραστεί μαζί σου τις δικές του.

Σε αγκαλιάζει…
…και όχι για τρία δευτερόλεπτα πριν φύγει από το σπίτι σου. Σε αγκαλιάζει πριν, μετά… και λίγο ακόμα μετά. Γενικά, δεν τον βλέπεις να είναι τόσο πρόθυμος να σου αδειάσει την γωνιά αμέσως μόλις τελειώσετε.

Κοιμάται στο σπίτι σου…
…ή εσύ στο δικό του. Συγγνώμη, αλλά από ένα σημείο και μετά, μερικά πράγματα δεν συμβαίνουν όταν “απλά κάνετε σεξ”. Ο ύπνος αγκαλίτσα είναι ένα από αυτά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v