Πώς να τον κάνεις να σου δώσει σημασία

Καίγεσαι για εκείνον, μα εκείνος δεν σου ρίχνει ούτε μια ματιά; Ξέρουμε τι πρέπει να κάνεις!
Πώς να τον κάνεις να σου δώσει σημασία
Μπορούμε να καταλάβουμε την ανησυχία σου όταν θέλεις κάποιον τόσο πολύ, και εκείνος κάνει σαν να μην υπάρχεις. Τώρα, αν αυτό συμβαίνει επειδή δοκίμασες να γνωριστείτε, ό,τι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε και τώρα δεν θέλει να ξέρει ότι υπάρχεις, σε συμβουλεύουμε να απομακρυνθείς και να το ξεπεράσεις.

Αν, όπως συμβαίνει συνήθως, απλά δεν έχει τύχει να μιλήσετε, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Και, ακόμα καλύτερα, κανένα από αυτά δεν έχει να κάνει με εκείνον συγκεκριμένα, αλλά μάλλον με τον εαυτό σου.

Νιώσε όμορφα
Φόρα κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι σέξι και δυναμική. Μην αναρωτηθείς αν θα φαίνεσαι σέξι για εκείνον, αλλά φρόντισε αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη να είναι κάτι που σε ικανοποιεί. Αν νιώθεις πως μπορείς να κατακτήσεις οποιονδήποτε, αυτό θα βγει προς τα έξω, και πριν καλά-καλά το καταλάβεις, θα έχεις μαγνητίσει το βλέμμα του.

Χαμογέλα
Το πιο απλό και συνάμα το πιο γοητευτικό πράγμα που μπορείς να κάνεις. Ένα χαμόγελο πάντα τραβάει τους ανθρώπους. Υπενθύμιση: Είναι άλλο να χαμογελάς επειδή νιώθεις καλά, και άλλο να το κάνεις επειδή κάποιος σου το είπε.

Λίγο μυστήριο…
…δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Αν είσαι άνθρωπος “ανοιχτό βιβλίο”, τότε αυτή η τακτική μπορεί να είναι εκπληκτική για τις φιλίες σου, αλλά ίσως να μην έχει τα ίδια αποτελέσματα στην ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε να καλλιεργήσεις έναν αέρα μυστηρίου γύρω σου. Όσες περισσότερες απορίες έχει για ‘σένα, τόσο περισσότερο θα θέλει να σε προσεγγίσει για να τις λύσει.

Να είσαι αυθεντική
Σταμάτα να απολογείσαι για αυτά που σου αρέσουν, για το πώς περνάς τον ελεύθερό σου χρόνο, για το πώς ντύνεσαι, και για κάθε τι που θα μπορούσε να “πει κάτι ο κόσμος”. Ο καλύτερος τρόπος να φανείς γοητευτική είναι να είσαι αληθινή και παθιασμένη με αυτά που αγαπάς. Αν μη τι άλλο, μια εξιδανικευμένη, ψεύτικη εικόνα θα σε έκανε τρομερά βαρετή συνομιλήτρια, δεν νομίζεις;

Σταμάτα να ζητάς προσοχή
Λιτά και απέριττα: Το να δείχνεις πόσο πολύ έχεις ανάγκη την προσοχή των ανθρώπων δεν είναι σέξι. Μοιάζει απελπισμένο, και μάλλον θα κάνει τους περισσότερους να μην θέλουν να μπλέξουν μαζί σου. Ή, αν δεις ότι τα παραπάνω δεν κάνουν δουλειά, μπορείς να κάνεις ακριβώς το αντίθετο και να ζητήσεις την προσοχή του με τον σωστό τρόπο: να τον προσεγγίσεις η ίδια. Γίνε ο “κυνηγός” που πάντα ήθελες να γίνεις!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v