Ghosting: Τι να του στείλεις

Μπορεί εκείνος να σου κάνει ghosting, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχεις την τελευταία κουβέντα.
Ghosting: Τι να του στείλεις
Ghosting: Η ενοχλητική και ανώριμη τακτική ορισμένων ατόμων, κατά την οποία σε αγνοούν επειδή δεν μπορούν να σου πουν ότι δεν ενδιαφέρονται. Οι ειδικοί υπολογίζουν πως ευθύνεται για τεράστια ποσοστά χυμένων δακρύων, σπασμένων κινητών και τηλεφωνημάτων σε κολλητούς στις πέντε το πρωί, για να ουρλιάξεις “Γιατί δεν μου μιλάει, ρε Μαρία”.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα πέσεις θύμα ghosting – και, πίστεψέ μας, θα υπάρξει· ποτέ δεν μπορείς να το προβλέψεις – σε συμβουλεύουμε να πιάσεις το νόημα όσο πιο νωρίς γίνεται, να δράσεις με ψυχρή λογική, να το ξεπεράσεις, και έπειτα να στείλεις ένα από τα παρακάτω υπέροχα #ByeFelipe μηνύματα που του αξίζει να διαβάσει όταν ξυπνήσει το πρωί.

Σημείωση: Το παρακάτω κείμενο μπορεί ή μπορεί και να μην δίνει αυτές τις συμβουλές στα σοβαρά, αλλά σε κάθε περίπτωση αποποιούμαστε κάθε ευθύνη για το τι κάνετε στην ζωή σας, ορκιζόμαστε πως είμαστε καλοί άνθρωποι.

*Γεια, έχουμε καιρό να μιλήσουμε, και δεν νομίζω καν να ενδιαφέρομαι πλέον. Απλά θα μπορούσες να μου έχεις γλυτώσει πολύ χρόνο αν ήσουν ειλικρινής.

*Ελπίζω να βρεις κάποιο άτομο που να έχει καλύτερες αντοχές. :-)

*Καταλαβαίνω ότι με αγνοείς σκόπιμα, και δεν έχω τόσο πρόβλημα με αυτό, αλλά επίσης ήθελα να σε ενημερώσω ότι ήρθαν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις μου, και ίσως να θες να μιλήσεις με τον γιατρό σου.

*”Αγαπητή μου [το όνομά σου], συγγνώμη, αλλά δεν ενδιαφέρομαι για κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή. Χάρηκα για την γνωριμία.” Ναι, τώρα που το έγραψα καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι, κατανοώ την συμπεριφορά σου 100%.

*Ελπίζω κάποια στιγμή να φτιάξεις την σχέση σου με την μητέρα σου ή με όποιον άλλον σου το προκάλεσε αυτό.

*Είσαι καλά; Ελπίζω να είσαι καλά και να μην πέθανες, επειδή σίγουρα δεν υπάρχει άλλη εξήγηση που δεν μου απαντάς, σωστά;

**emoji μελιτζάνα* Όπα, σόρι, λάθος chat.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v