Τα λάθος άτομα που ερωτεύονται τα ζώδια

Όλοι έχουμε το αδύναμο σημείο μας… Και δυστυχώς έχουμε την τάση να επαναλαμβάνουμε τα λάθη μας ξανά και ξανά…
Τα λάθος άτομα που ερωτεύονται τα ζώδια
Λάθος άνθρωποι. Άνθρωποι κακοί, τοξικοί, ή απλά άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με εμάς. Αλλά εμείς εξακολουθούμε να τους ερωτευόμαστε. Αν αυτό δεν ήταν μία γενική αλήθεια, άλλωστε, δεν θα είχαν γραφτεί τόσες χιλιάδες τραγούδια, ταινίες, βιβλία και ποιήματα.

Φαίνεται πως το να θέλουμε αυτό που δεν μπορούμε (ή δεν πρέπει) να έχουμε, είναι στο DNA μας. Ποιοι είναι λοιπόν οι λάθος άνθρωποι που ερωτεύεται το κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι ένα ζώδιο γεμάτο ενέργεια και όρεξη για ζωή, και χρειάζεται να βλέπει το ίδιο και σε έναν ερωτικό παρτενέρ. Δυστυχώς, αυτό τον κάνει να ερωτεύεται εκείνα τα άτομα που ναι-μεν δρουν αυθόρμητα και μπορούν να τον συναρπάσουν, αλλά σπάνια θα μπορούν να τον καλύψουν συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι Ταύροι, για να λέμε την αλήθεια, εντυπωσιάζονται εύκολα. Ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα ωραίο δείπνο, και μπορείς να τους κερδίσεις. Κι αυτό είναι κρίμα, επειδή πολλές φορές θα δεις Ταύρους να μπλέκονται με άτομα που μένουν στον εντυπωσιασμό και δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αληθινή αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτό το ζώδιο είναι περίπλοκο. Δεν είναι εύκολος άνθρωπος για να μείνεις μαζί του—αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις να κερδίσεις πολλά αν προσπαθήσεις. Το κακό είναι ότι οι ίδιοι οι Δίδυμοι έχουν την τάση να μένουν στην επιφάνεια, νιώθοντας έλξη για άτομα που φαίνονται ότι μπορούν να κατανοήσουν το βάθος τους, αλλά που στην πραγματικότητα δεν θα τους καταλάβουν ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που αγαπάει πολύ κόσμο—ειδικά την οικογένεια και τους φίλους του. Όπως είναι λογικό, την ίδια απαίτηση έχει κι από έναν ερωτικό σύντροφο. Το μόνο πρόβλημα; Τις περισσότερες φορές πέφτει πάνω σε άτομα που έχουν τεράστιο κοινωνικό κύκλο και καταλήγουν να μην έχουν χρόνο για την σχέση τους.

ΛΕΩΝ
Οι Λέοντες λατρεύουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής, αυτό δεν είναι καμιά καινούρια πληροφορία. Και επειδή όλοι το ξέρουν αυτό, είναι πολύ εύκολο για έναν Λέων – που κατά βάθος κρύβει περισσότερες ευαισθησίες απ’ όσες φανταζόμαστε – να πέσει θύμα υποκριτών, που θα του δώσουν τα πάντα… μέχρι να τους ερωτευτεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βγαίνει και κάτι καλό από την τρομακτικά προσεκτική και καχύποπτη φύση του Παρθένου: σπάνια θα πέσει θύμα στον έρωτα. Αν τύχει ποτέ (σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις), θα είναι απλά μια αδύναμη στιγμή μοναξιάς ή απελπισίας—και οι Παρθένοι δεν βρίσκονται σ’ αυτή την φάση για πολύ καιρό.

ΖΥΓΟΣ
Οι Ζυγοί δεν μπορούν να μείνουν μόνοι. Κι αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ερωτευτούν οποιοδήποτε άτομο βρεθεί στον δρόμο τους και τους δείξει την προσοχή που έχουν ανάγκη. Κάποιος θα έλεγε ότι οι Ζυγοί είναι οι βασιλιάδες των κακών επιλογών στα ερωτικά τους—αλλά με κάποιον περίεργο τρόπο, κάθε φορά την γλυτώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το ζώδιο ξέρει πολύ καλά τι θέλει, είναι δυναμικό και θέλει να έχει το πάνω χέρι. Και, δυστυχώς, τείνει να ερωτεύεται άτομα που του μοιάζουν, οπότε οι σχέσεις του καταλήγουν να γίνονται σαν διελκυστίνδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η τεράστια περιέργειά του και η ανάγκη του για νέες εμπειρίες προσφέρουν δύο πράγματα στον Τοξότη. Α) Τεράστιες γνώσεις για την ζωή, και Β) βραχύβιους έρωτες με άτομα που δεν το αξίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως; Με λάθος άτομο; Σε παρακαλούμε, οι Αιγόκεροι δεν κάνουν λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος χρειάζεται ατέλειωτες κουβέντες και θεωρίες και τέχνη και όλα αυτά τα πράγματα που υποκρίνονται ότι γουστάρουν τα άτομα με μηδενικό βάθος. Δεν είναι σπάνιο να ακούσεις Υδροχόο να λέει “Στην αρχή τα πηγαίναμε τέλεια, αλλά νιώθω ότι δεν τον/την γνωρίζω πια”.

ΙΧΘΕΙΣ
Ιχθείς. Οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν το καλό, να το ρίξουν στο γιαλό και μετά να κάνουν ακόμα ένα καλό. Η ανάγκη τους να νιώθουν χρήσιμοι και να βοηθούν τους άλλους ανθρώπους, όπως και η τεράστια κατανόηση που μπορούν να δείξουν για τα προβλήματα του κόσμου, τους κάνει να κολλάνε με προβληματικά άτομα. Οι Ιχθείς είναι μια κινούμενη εκδοχή της δισκογραφίας της Lana del Rey.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v