10 τρόποι να νιώσεις πιο σέξι σήμερα

Αν θες να νιώσεις ξαφνικά πιο σέξι, να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, οι παρακάτω συμβουλές είναι αυτό ακριβώς που έψαχνες!
10 τρόποι να νιώσεις πιο σέξι σήμερα
Κάποιος κακοπροαίρετος θα διάβαζε αυτό το κείμενο και θα έλεγε ότι είναι επιφανειακό. Ότι το σέξι δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση, αλλά πηγάζει από μέσα μας.

Θα δώσουμε ένα λεπτό σ’ αυτόν τον κακοπροαίρετο να κλείσει την καρτέλα, ευχαριστούμε που περάσατε και για την συμβουλή που κανένας δεν ζήτησε.

Είμαστε εντάξει; Μπορούμε να προχωρήσουμε; Ωραία, πάμε να δούμε μερικές τέλειες (και, ναι, ξεδιάντροπα επιφανειακές) συμβουλές για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη σήμερα.

1. Δες tutorials στο YouTube σχετικά με μακιγιάζ, ή για το πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου ή για το πώς να συνδυάσεις τα ρούχα σου. Οι vloggers που βγάζουν αυτά τα βίντεο είναι συνήθως πολύ ενημερωμένοι—και, ναι, έχουν περάσει πολλές “άσχημες” μέρες μέχρι να φτάσουν εκεί, άρα μη νιώθεις ότι προσπαθείς να αγγίξεις άπιαστα όνειρα.

2. Γυναίκες: Αγόρασε ένα σουτιέν με ενίσχυση. Άντρες: Αγόρασε ένα μποξεράκι που να κάνει τα οπίσθιά σου να φαίνονται πιο στρογγυλά απ’ ό,τι είναι.

3. Αγόρασε διχτυωτό καλσόν. Δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι σέξι, και δεν χρειάζεται καν να φορέσει την πιο κοντή σου φούστα για να το αναδείξεις. Συνδύασέ το με ένα σορτσάκι, για ένα πιο νεανικό look.

4. Φόρεσε το αγαπημένο σου ρούχο, αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι σέξι. Επειδή, ναι, τώρα που έφυγε ο κακοπροαίρετος μπορούμε να παραδεχτούμε ότι το πόσο σέξι είσαι έχει να κάνει και με το πόσο σέξι νιώθεις.

5. Κάνε κάτι διαφορετικό με τα μαλλιά σου. Ακόμα και η πιο μικρή αλλαγή μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άλλος άνθρωπος.

6. Αγόρασε κάτι δερμάτινο. Δερμάτινη φούστα ή δερμάτινο τζάκετ. Τα δερμάτινα δεν θα σταματήσουν ποτέ να είναι σέξι.

7. Γυμνάσου. Κάνε μερικές ασκήσεις στο σπίτι, γέμισε το σώμα σου με πολύτιμες ενδορφίνες και άσε την αυτοπεποίθησή σου να μεγαλώσει.

8. Αν φοράς γυαλιά, διάλεξε έναν σκελετό που να ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου σου.

9. Βρες ένα άρωμα που να σε κάνει να αισθάνεσαι σέξι. Ψάξε καλά, όμως. Μην αδειάσεις αμέσως το πορτοφόλι σου για κάτι πανάκριβο…

10. Βγάλε μερικές σέξι selfies. Όσο ντυμένες ή γυμνές θες. Αν έχεις και κάποιο άτομο που ξέρεις πως θα τις εκτιμήσει (και θα σου απαντήσει με μερικές δικές του), ακόμα καλύτερα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v