Οι πιο σέξι εκπλήξεις που θέλει να του κάνεις

Αν θέλεις να του κάνεις μια σέξι έκπληξη και να τον τρελάνεις, άφησέ μας να σου δώσουμε μερικές ιδέες…
Οι πιο σέξι εκπλήξεις που θέλει να του κάνεις
Αν θες να δοκιμάσεις κάτι καινούριο στο κρεβάτι και να κάνεις τον σύντροφό σου να μην μπορεί να σταματήσει να χαμογελάει σαν έφηβος που μόλις έχασε την παρθενιά του την επόμενη μέρα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος απ’ το να του κάνεις μια μικρή, σέξι έκπληξη!

Και έχουμε μερικές ιδέες που θα μπορούσα να ξετρελάνουν πρακτικά κάθε άντρα, γι’ αυτό κράτα σημειώσεις, εμπνεύσου και… ξεκίνα να του ετοιμάζεις μια νύχτα που θα του μείνει αξέχαστη…

Σέξι εσώρουχα
Όταν μιλάμε για φαντασιώσεις, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει ένα σετ σέξι (ή και εντελώς πρόστυχα) εσώρουχα. Ακόμα κι αν μιλάμε για ένα άτομο που προτιμά κάτι πιο διακριτικό, κάτι που να αφήνει μερικά πράγματα στην φαντασία, το να εμφανιστείς μπροστά του πρακτικά γυμνή και έτοιμη για όλα δεν πρόκειται να τον ενοχλήσει καθόλου. Πόσο μάλλον, θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από την ρουτίνα.

Στριπτίζ
Κλασικό, δοκιμασμένο—και ναι, μπορεί να καταλήξει άβολο ή αστείο, γι’ αυτό κάνε λίγη προετοιμασία. Εναλλακτικά, για να μην κινδυνεύσεις να μπουρδουκλωθείς ενώ βγάζεις τα ρούχα σου, κάνε κάτι ακόμα πιο εύκολο και ακόμα πιο καυτό: ένα lapdance. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις πάνω του και να τρίβεσαι. Κάνε το εκεί που δεν το περιμένει, και υποσχόμαστε ότι δεν θα μείνετε ντυμένοι για πολλή ώρα.

Πάρε τον έλεγχο
Αν στην σχέση σας ο κανόνας είναι ότι εκείνος ξεκινάει πάντα τις… διαδικασίες για να κάνετε σεξ, τότε άλλαξέ το αμέσως. Θα τον εκπλήξεις ευχάριστα, και το σεξ που θα κάνετε θα φανεί και στους δυο σας τελείως διαφορετικό!

Ξαφνικό σεξ
Δεν χρειάζεται να είστε πάντα στο κρεβάτι για να κάνετε σεξ. Από την κουζίνα μέχρι το… σπίτι της μαμάς του, υπάρχουν πολλά μέρη για να εφαρμόσεις την προηγούμενη συμβουλή και να του ψιθυρίσεις στο αυτί ότι τον θέλεις τώρα. Όσο πιο απαγορευμένο, τόσο πιο σέξι. Από την άλλη, δεν είναι όλες οι συνθήκες κατάλληλες για κανονικό, γυμνό σεξ. Άρα, η καλύτερη (και ακόμα πιο σίγουρα να τον ανάψει) εναλλακτική σου είναι…

…ξαφνικό στοματικό
Θέλεις να σου εξηγήσουμε τι πρέπει να κάνεις;


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v