Μηνύματα: Τι θα κάνει αν σε γουστάρει;

Όλα αυτά που θα κάνει ενώ μιλάτε με μηνύματα που θα σου δείξουν με σιγουριά ότι σε γουστάρει.
Μηνύματα: Τι θα κάνει αν σε γουστάρει;
Μπορεί να είναι πολύ ντροπαλός για να σου το πει ευθέως. Μπορεί να φοβάται ότι θα τον απορρίψεις. Αν, όμως, σε γουστάρει πραγματικά, θα το καταλάβεις εύκολα, αρκεί να ξέρεις να διαβάζεις σωστά. Σταμάτα λοιπόν να υπεραναλύεις όλα τα μηνύματά του προσπαθώντας να καταλάβεις τι θέλει να σου πει, και ξεκίνα να ψάχνεις για τα παρακάτω σημάδια, που θα σου πουν με σιγουριά ότι είναι τρελός για ‘σένα.

Σου κάνει κομπλιμέντα
Ειδικά αν μόλις έχεις ανεβάσει μια καινούρια selfie και δεν αρκεστεί να πατήσει μόνο like, αλλά σου στέλνει και μήνυμα για να σου πει πόσο ωραία φαίνεσαι, δεν χρειάζεσαι και πολλά παραπάνω στοιχεία.

Σου στέλνει selfies
Και, αν νιώσει ότι μπορεί, selfies χωρίς μπλούζα. Επειδή έτυχε να του στείλεις μόλις γύρισε σπίτι από το γυμναστήριο και ήταν έτοιμος να μπει για ντους. Όχι, δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι θέλει να δείτε ο ένας τον άλλο χωρίς ρούχα.

Σου στέλνει πάντα πρώτος
Δεν περιμένει πότε θα του στείλεις εσύ. Έχει βάλει σκοπό να σε κυνηγήσει, και θα εκμεταλλευτεί την παραμικρή ευκαιρία να σου μιλήσει. Ακόμα καλύτερα…

…δεν αφήνει την συζήτηση να τελειώσει
Ακόμα κι αν φτάσει η κουβέντα σε ένα ντουβάρι, ή αν απλά σας τελειώσουν τα θέματα, πάμε στοίχημα ότι θα προσπαθήσει να βρει κάτι καινούριο να σε ρωτήσει, απλά και μόνο για να συνεχίσει να μιλάει μαζί σου.

Σε ρωτάει τι σχέδια έχεις
Αν σε ρωτήσει τι σκοπεύεις να κάνεις το σαββατοκύριακο, τότε 99% θέλει να σε δει, ακόμα κι αν δεν έχει το θάρρος να σου το πει ευθέως. Πάρε πρωτοβουλία, λοιπόν…

Σου κάνει πολλές ερωτήσεις
Αντί να μιλάει συνεχώς για τον εαυτό του, θέλει να μάθει πράγματα για εσένα. Θα σε ρωτήσει πώς πέρασες την μέρα σου, ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία, και κάθε άλλο πράγμα που μπορεί να σκεφτεί.

Χρησιμοποιεί πολλά emoji
Πολλά emojis = λιγάκι άβολο, αλλά αρκετά χαριτωμένο φλερτ. Εκμεταλλεύσου το.

Απαντάει γρήγορα
Αν του στείλεις εσύ πρώτη, λογικά θα σου έχει απαντήσει μέσα σε λίγα λεπτά, ακόμα κι αν είναι στην δουλειά ή έξω με φίλους.

Σου στέλνει μήνυμα για καλημέρα
Και, πολλές φορές, θα παρατηρήσεις ότι είναι και το τελευταίο άτομο που μιλάς πριν πέσεις για ύπνο.

Πού είναι τα ορθογραφικά;
Εντάξει, αυτό μπορεί απλά να σημαίνει ότι δεν είναι ανορθόγραφος, αλλά τις περισσότερες φορές που θα συγκρίνεις μηνύματα ενός άντρα προς φίλους και προς το αντικείμενο του πόθου του, θα δεις κάτι τέτοιο—
Σε φίλους: ela re mlka pu iesai
Σε εσένα: Καλημέρα, ελπίζω να μην έπηξες στην κίνηση! *emoji που γελάει, emoji νεκροκεφαλή, emoji αυτοκίνητο, emoji χεράκια που κάνουν προσευχή*

Προσπαθεί να σε κάνει να γελάσεις
Ειδικά αν του πεις ότι δεν περνάς και την καλύτερή σου μέρα, θα προσπαθήσει να σε κάνει να γελάσεις και να χαλαρώσεις όπως μπορεί.

Πάει την κουβέντα στο σεξ
Ναι, σίγουρα, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι σε θέλει με έναν πιο συγκεκριμένο τρόπο, αλλά το σίγουρο είναι ότι σε θέλει. Έστω και για σεξ. Μπορεί να τον θέλεις κι εσύ μόνο για σεξ, και ευχόμαστε να κάνετε σεξ σύντομα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v