Τι σημαίνει ο τρόπος που σε φιλάει;

Αν δεν μπορεί να σου το πει με λέξεις, ίσως να σου το πει μ’ ένα φιλί. Μάθε τώρα τι σημαίνει ο τρόπος με τον οποίο σε φιλά!
Τι σημαίνει ο τρόπος που σε φιλάει;
Μερικές φορές, δεν χρειάζεται να σου πει τι αισθάνεται για ‘σένα. Ένα φιλί μπορεί να εκφράσει όλα αυτά που το στόμα δυσκολεύεται να πει. Κι επειδή η… γλώσσα του φιλιού είναι πολύπλοκη, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να την αποκωδικοποιήσεις.

*Όταν σε φιλάει αργά, και για πολλή ώρα, χωρίς να φαίνεται να τον νοιάζει να προχωρήσει, αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται εκεί ψυχή τε και σώματι, και ότι είναι έτοιμος για μια εμπειρία που όχι μόνο θα σας ικανοποιήσει, μα θα σας φέρει και πιο κοντά. Η επιθυμία του δεν είναι μονάχα σωματική, και μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα φροντίσει για τις ανάγκες σου.

*Αν σε φιλάει επίμονα, αλλά χωρίς να προχωράει πολύ, ίσως να νιώθει λίγη ανασφάλεια, ή να θέλει να αφήσει την κατάσταση στα χέρια σου. Σου δείχνει ότι είναι ανοιχτός και περιμένει να του δώσεις το πράσινο φως. Άρα, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τον φιλήσεις πιο έντονα, να χρησιμοποιήσεις την γλώσσα σου και – γιατί όχι; – να πιάσεις το χέρι του και να το τοποθετήσεις εκεί που θες να σε αγγίξει. Πάρε πρωτοβουλία!

*Αν σου φιλάει τον ώμο, τότε ξέρεις ότι παίζει και προσπαθεί να σε ανάψει. Έχει σίγουρα όρεξη για σεξ, αλλά προσπαθεί ταυτόχρονα να τεστάρει αν είσαι μέσα, αλλά και να σε βάλει στο κατάλληλο mood. Σύντομα θα μετακινηθεί από τον ώμο σου και θα πάει στον λαιμό, στα χέρια ή στο στήθος—και μπορείς να του δώσεις την επιβεβαίωση που ζητά, λέγοντάς του πόσο τον θέλεις.

*Αν αρπάξει το πρόσωπό σου και σε τραβήξει για να σε φιλήσει παθιασμένα, τότε μπορείς να περιμένεις παρόμοιες καταστάσεις και όταν αρχίσετε να βγάζετε τα ρούχα σας. Είναι επιθετικός επειδή σε θέλει, και σε θέλει τώρα. Αν, πάλι, θέλεις να τον καθυστερήσεις λίγο, τραβήξου απαλά, κοίτα τον στα μάτια και πες του ντροπαλά ότι θες να το πάτε πιο αργά. Ναι, είναι πολύ πιθανό να τον κάνεις να σε θέλει ακόμα περισσότερο, αλλά μερικά πράγματα πρέπει να τα κερδίζουμε σε αυτή τη ζωή.

*Αν, κάθε φορά που χωρίζεστε, σου δίνει ένα μεγάλο, αργό φιλί, τότε είναι ξετρελαμένος μαζί σου, και προσπαθεί να κλέψει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται απ’ την μέρα του για να είναι μαζί σου. Ναι, ακόμα κι αν είναι μερικά ακόμα δευτερόλεπτα που θα σε φιλάει. Ξέρεις ότι δεν είναι ο τύπος που θέλει μονάχα να κάνει σεξ μαζί σου, μα είναι έτοιμος να μοιραστεί την ζωή του.

*Τι συμβαίνει αν τα φιλιά του είναι πλατωνικά; Αν αντί να σε φιλήσει στο στόμα, σου δίνει ένα απαλό, σχεδόν προστατευτικό, φιλί στο μάγουλο ή στο μέτωπο; Σίγουρα ενδιαφέρεται για εσένα πολύ, και θέλει να είσαι καλά. Σίγουρα είναι ευαίσθητος και δεν του αρέσει να προτρέχει. Αν, όμως, θες να του δώσεις να καταλάβει ότι μπορεί να προχωρήσει λίγο παραπάνω, πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, και να τον φιλήσεις εσύ λίγο πιο προκλητικά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v