Τα πιο περίεργα πράγματα που θα ανάψουν μια γυναίκα

Τα πράγματα που κάνουν οι άντρες και (χωρίς να το καταλαβαίνουν) κάνουν τις γυναίκες να παραμιλούν.
Τα πιο περίεργα πράγματα που θα ανάψουν μια γυναίκα
Μια πολύ γνωστή φράση λέει “Ο καθένας όπως την βρίσκει”. Τα παρακάτω, πάντως, πράγματα, παρ’ όλο που (θεωρητικά) δεν είναι καθόλου σεξουαλικά, μπορούν να κάνουν τις περισσότερες γυναίκες να χάσουν το μυαλό τους.

Τα ωραία χέρια
Οι γυναίκες προσέχουν τα ανδρικά χέρια πολύ περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύατε. Και δύο γερά, γυμνασμένα χέρια μπορούν να τις κάνουν να κολλήσουν. Επίσης, όταν πάνω σ’ αυτά τα χέρια βρίσκεται…

Ένα καλό ρολόι
Είναι αυτό που βλέπουμε από τότε που γεννηθήκαμε στις ταινίες: ο πρωταγωνιστής να οδηγεί το αυτοκίνητό του και να κουνάει το χέρι για να “στρώσει” το ρολόι του.

Ένα ωραίο κοστούμι
Υπάρχουν κοστούμια και κοστούμια. Μερικά είναι κακοραμμένα ή απλά δεν στέκονται καλά στο σώμα, και μερικά φαίνεται να είναι ραμμένα πάνω σ' αυτόν που τα φοράει. Τα δεύτερα αποτελούν εξαιρετικά δυνατό αφροδισιακό.

Οι τιράντες
Αυτό δεν σημαίνει πως ταιριάζουν σε όλους. Αν όμως ανήκετε στην κατηγορία των ανδρών που τους πάνε, επενδύστε σε ένα καλόγουστο ζευγάρι.

Τα αρκετά μακριά μαλλιά
Οι μακρυμάλληδες ανέκαθεν αποτελούσαν φετίχ για πολλές γυναίκες. Αυτό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξήγηση. Αν είσαι μακρυμάλλης άντρας, φρόντισε τα μαλλιά σου να είναι πλούσια και λαμπερά, και φτιάχνε τα με το χέρι σου μπροστά της. Θα της κοπούν τα γόνατα.

Οι μπαμπάδες
Πολλές γυναίκες βρίσκουν τρομερά ελκυστική την εικόνα ενός άντρα να παίζει και να φροντίζει ένα παιδί. Ταυτόχρονα, το ίδιο συμβαίνει και όταν ακούν έναν άντρα να λέει ότι αγαπάει την μαμά του. Κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να το εξηγήσει.

Λευκά στενά μπλουζάκια
Με την προϋπόθεση από κάτω να υπάρχει τουλάχιστον ένα ωραίο σώμα.

Οι μεγάλες βλεφαρίδες
Στην αρχή μπορεί να ζηλέψουν, επειδή τόσο μεγάλες βλεφαρίδες είναι ντροπή να χαραμίζονται σε κάποιον που δεν φοράει (συνήθως) μακιγιάζ, αλλά μετά αρχίζουν και χάνονται στα μάτια του και ξεχνούν τα πάντα.

Όταν ανεβάζουν τα μανίκια τους
Ειδικά αν κάνουν κάποια δουλειά στο σπίτι. Είναι το σημάδι ότι τα πράγματα σοβαρεύουν, και ταυτόχρονα μπορούν να θαυμάσουν – ξανά – τα χέρια τους. Εξίσου δυνατό με το να τους κοιτάζουν όταν μαγειρεύουν.

Το διάβασμα
Αν αναρωτιόσασταν ποτέ γιατί τόσοι πολλοί τύποι στο λεωφορείο/μετρό βγάζουν ένα βιβλίο και (υποκρίνονται ότι) διαβάζουν, είναι απλό: ξέρουν ότι τους κοιτάνε.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v