Τι λέει και τι εννοεί όταν σε γουστάρει

Ναι, ακόμα κι όταν σου το ‘χει κάνει ξεκάθαρο ότι σε γουστάρει, αυτά που λέει δεν βγάζουν νόημα. Πάρε ένα μικρό και χρήσιμο λυσάρι.
Τι λέει και τι εννοεί όταν σε γουστάρει
Στο φλερτ, προσπαθούσες να διαβάσεις τα λόγια και τις κινήσεις του. Στο πρώτο ραντεβού, κατέγραψες κάθε λεπτομέρεια και την ανέλυες σχολαστικά για ώρες, μέχρι να καταλάβεις τι ακριβώς συνέβη. Και μετά σου είπε ξεκάθαρα ότι σε θέλει, ότι είναι τρελός για ‘σένα, ότι θέλει να είναι μαζί σου.

Και νόμιζες ότι τα προβλήματα επικοινωνίας λύθηκαν για πάντα.

Ναι, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Πάρε, λοιπόν, ένα μικρό και χρήσιμο λυσάρι με όλα αυτά τα χαριτωμένα που μπορεί να σου πει μέσα στην σχέση, και τι σημαίνουν στην πραγματικότητα. Επειδή έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να φτάσουμε στην εποχή που οι άντρες θα λένε ακριβώς αυτό που εννοούν.

Μου αρέσεις πολύ
Μετάφραση: Σε έχω ήδη ερωτευτεί λιγάκι, αλλά δεν ξέρω πώς να σου το πω.

Κάτι άλλαξες πάνω σου…
Μετάφραση: Το πρόσεξα. Μπορεί να μην ξέρω ακόμα τι είναι, αλλά το πρόσεξα, και σε παρακαλώ να μου το αναγνωρίσεις ότι το πρόσεξα.

Είσαι πολύ όμορφη…
Μετάφραση: …κι εγώ είμαι πολύ τυχερός.

Πάμε να φύγουμε
Μετάφραση: Ναι, είναι ένα κλισέ που λένε στις ταινίες, αλλά μου αρέσεις τόσο πολύ που αν θες όντως να παρατήσουμε τις δουλειές μας και να ζήσουμε στις Άλπεις, είμαι μέσα.

Συγγνώμη, εγώ φταίω
Μετάφραση: Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάμε το τελευταίο μισάωρο. Μπορούμε να το ξεχάσουμε και να πέσουμε για ύπνο;

Σου πάει πολύ αυτό που φοράς
Μετάφραση 1, όταν είστε έξω: Θέλω να σου το βγάλω :)
Μετάφραση 2, όταν ετοιμάζεστε να βγείτε έξω: Χριστέ μου, πάμε να φύγουμε επιτέλους!

(στο κρεβάτι) Είμαι πολύ κουρασμένος
Μετάφραση: Ή θα είσαι από πάνω, ή καληνύχτα.

Θα σου μαγειρέψω
Μετάφραση: Ελπίζω να εκτιμήσεις το γεγονός ότι συνήθως δεν μαγειρεύω ούτε για τον εαυτό μου. Επίσης, κάνε σεξ μαζί μου, σε παρακαλώ.

Θ.Δ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v