Τα σημάδια ότι σε χρησιμοποιεί

Ενδιαφέρεται για ‘σένα, ή σε χρησιμοποιεί μονάχα για σεξ;
Τα σημάδια ότι σε χρησιμοποιεί
Όλοι οι άνθρωποι θέλουμε κάτι διαφορετικό από τις σχέσεις μας. Κάποιοι έχουν ανάγκη την συντροφιά, κάποιοι άλλοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν οικογένεια, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που ψάχνουν απλά το σεξ. Κι αυτό δεν είναι κακό—αρκεί να είσαι ειλικρινής.

Δυστυχώς, επειδή δεν ζούμε σε μια ονειρεμένη κοινωνία που οι άνθρωποι κάνουν τις προθέσεις τους ξεκάθαρες από το πρώτο ραντεβού, μπορεί να βρεθείς μπλεγμένη με κάποιον που του αρέσει πολύ να κάνει σεξ μαζί σου, αλλά αρνείται να σου ανοιχτεί ή να μπει στον κόπο να ονοματίσει την σχέση σας. Κι επειδή δεν θέλουμε να σου συμβεί αυτό, αυτά είναι τα σημάδια που πρέπει να προσέχεις αν κάποιος απλά σε χρησιμοποιεί για σεξ.

Νυχτοπερπατήματα
Τον έχεις δει ποτέ στο φως της μέρας; Ή μήπως η επικοινωνία σας γίνεται πάντα εκείνες τις προχωρημένες ώρες, που μπορεί και οι δυο να έχετε πιεί λιγάκι παραπάνω, κανονίζετε “σπίτι μου ή σπίτι σου” και (τις περισσότερες φορές) δεν κοιμάστε καν μαζί;

Ναι, ναι, τελικά όχι
Έχετε κανονίσει επιτέλους να βρεθείτε μια φυσιολογική ώρα, σαν φυσιολογικοί άνθρωποι. Ανυπομονείς λίγο, επειδή είναι ενδιαφέρων τύπος από τα λίγα που έχεις καταλάβει για αυτόν, και όταν φτάνει η μεγάλη στιγμή… σου ρίχνει άκυρο. Με κάποια δικαιολογία της στιγμής. Μην τον πιστέψεις.

Δημόσιες σχέσεις
Για να είμαστε ειλικρινείς, σε έχει βγάλει ποτέ σε ραντεβού; Ναι, το ξέρουμε ότι τα ραντεβού πλέον συμβαίνουν όλο και λιγότερο, αλλά σίγουρα θα υπήρξε η ευκαιρία. Ακόμα χειρότερα, αν βρίσκεστε εδώ και αρκετό καιρό, έχεις γνωρίσει κανέναν από τους φίλους του; Ή μήπως κάθε φορά που προσπαθείς να αναφερθείς στο θέμα κατεβάζει ρολά;

Λέει, αλλά δεν κάνει
Αν πιστέψεις τα λόγια του, σε θέλει κολασμένα, είναι δικός σου. Αν, πάλι, δώσεις λίγη σημασία στις πράξεις του, τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Είναι πολύ κοινή τακτική να σου λέει αυτά που θέλει να ακούσεις για να σε κρατάει στα δίχτυα του, φουσκώνοντας τις ελπίδες σου χωρίς να τις πραγματοποιήσει ποτέ.

Δε σου λέω
Μπορεί να ξέρει τα πάντα για ‘σένα. Εσύ, όμως, πόσα ξέρεις γι’ αυτόν; Σε μια σχέση, πρέπει να ανοίγονται και οι δύο σύντροφοι. Αν δεν σου λέει πράγματα για τον εαυτό του, είτε κάτι σου κρύβει, είτε απλά δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει κάτι παραπάνω από εσένα. Αλλά ακόμα κι αν νομίζει ότι δεν είστε συμβατοί (εκτός κρεβατοκάμαρας), είναι χρέος του να είναι ειλικρινής μαζί σου. Και είναι χρέος σου στον εαυτό σου να μην τον αφήσεις να σε κοροϊδεύει.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v