Μικρά, χαριτωμένα σημάδια ότι σε αγαπάει

Δεν χρειάζεται κάθε εκδήλωση αγάπης να συνοδεύεται από (μεταφορικά) πυροτεχνήματα. Μ’ αυτούς τους τρόπους μπορεί να σου το πει χωρίς καν να μιλήσει!
Μικρά, χαριτωμένα σημάδια ότι σε αγαπάει
Αν δεν σου λέει κάθε μέρα πόσο σ’ αγαπά, αν δεν είναι ο τύπος που θα κάνει μεγαλειώδεις χειρονομίες… μην σκας. Υπάρχουν τρόποι να σου δείξει πόσα σημαίνεις για αυτόν, ακόμα και χωρίς να μιλάει. Διάβασε, λοιπόν, και είμαστε σίγουροι ότι σου έχουν συμβεί πολλά από τα παρακάτω…

*Έπιασε το αυτί σου από κάποιον ότι μιλάει στους φίλους του για ‘σένα… και λέει μόνο τα καλύτερα.
*Θέλει να περνάτε μαζί τα σαββατοκύριακα, τις γιορτές. Ακόμα καλύτερα…
*…κάνει σχέδια για τις μέρες που θα περάσετε αγκαλιά, ακόμα κι αν αυτές οι μέρες είναι δυο μήνες μακριά.
*Κάθε φορά που του μιλάς για κάτι, πραγματικά σε ακούει. Σου κάνει ερωτήσεις, σε κοιτάει στα μάτια και – το καλύτερο απ’ όλα – θυμάται τι του είπες μετά από καιρό.

*Δεν χάνει ευκαιρία να σου πει πόσο όμορφη είσαι και πόσο του αρέσεις, ακριβώς όπως είσαι.
*Του βγαίνει ώρες-ώρες να είναι προστατευτικός. Όχι με άσχημο ή κτητικό τρόπο, μάλλον με τρόπο που σε κάνει να θες να τον αρπάξεις και να τον φιλήσεις εκείνη τη στιγμή.

*Ενδιαφέρεται να γνωρίσει τους ανθρώπους της ζωής σου, και προσπαθεί ειλικρινά να τα πάει καλά μαζί τους.
*Όχι μόνο δεν τον ενοχλεί αν αφήνετε πράγματα ο ένας στο σπίτι του άλλου, αλλά μπορεί να σου το προτείνει κιόλας. Αυτό κι αν είναι μεγάλο βήμα…

*Μερικές φορές τον πιάνεις με την άκρη του ματιού σου να σε χαζεύει ενώ κάνεις κάτι άσχετο, και να χαμογελάει.
*Σε έχει γνωρίσει στους φίλους του, και θέλει να μπεις στην παρέα τους. (Tip: Αυτό σημαίνει πολύ περισσότερα απ’ ό,τι νομίζεις!)
*Σου έχει εμπιστοσύνη και σου μιλάει ανοιχτά για τα συναισθήματά του, τα όνειρα, τους φόβους και τις ανασφάλειές του, επειδή ξέρει ότι δεν θα τον κρίνεις.

*Έχεις ακούσει μία από τις παρακάτω δηλώσεις: “Σε λατρεύει” από τους φίλους σου ή “Είσαι διαφορετική από τις προηγούμενες” από τους φίλους του. Αν ακούσεις ένα από αυτά, σου επιτρέπουμε να τρέξεις στο μπάνιο και να χοροπηδήσεις λίγο πάνω-κάτω από την χαρά σου.
*Δεν προσπαθεί ποτέ να φανεί πως είναι ο “άντρας” της σχέσης όταν είστε με άλλους ανθρώπους. Ξέρει πως δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα, γιατί η σχέση σας δεν τον γεμίζει ανασφάλεια.
*Εκτιμά όλες τις παράξενες συνήθειες που έχεις, και εσύ τις δικές του. Ίσως οι φίλοι σας σπάνε πλάκα μ’ αυτό, που – ας είμαστε ειλικρινείς – σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο χαριτωμένοι.

Θ.Δ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v