ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα βρείτε τα προσωπικά σας δεδομένα στο Google

Η μηχανή της Google σας επιτρέπει πλέον να αναζητήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Δείτε πώς.

Πώς θα βρείτε τα προσωπικά σας δεδομένα στο Google

Μια έξτρα δυνατότητα προσφέρει η Google στους χρήστες της, οι οποίοι αφού κάνουν log-in στον λογαριασμό τους μπορούν να δουν ομαδοποιημένα τα προσωπικά τους e-mail, φωτογραφίες και σημειώσεις στο ημερολόγιο με ένα απλό search.

Προϋπόθεση για να εμφανιστούν τα προσωπικά αποτελέσματα είναι να έχει γίνει login στον λογαριασμό Google -είτε από το gmail.com ή άλλη υπηρεσία της.

Για να δείτε τα προσωποποιημένα αποτελέσματα, μπορείτε να κάνετε μια απλή αναζήτηση και στο tab «περισσότερα» να επιλέξετε την «προσωπική» καρτέλα.

Αν δεν σας εμφανίζεται η καρτέλα, τότε μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις, τικάροντας την επιλογή «ιδιωτικά αποτελέσματα».

Περισσότερα εδώ

SPONSORED LINKS

"Το άδικο δεν δέχεται ποτέ να νικηθεί, το δίκιο δέχεται."

Ταγκόρ, 1861-1941, Νόμπελ 1913

  • 1834 - Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Δημήτριος Πλαπούτας παραπέμπονται σε δίκη με τις κατηγορίες της συνωμοσίας και της εσχάτης προδοσίας.
    1969 - Ο Τζων Λένον και η Γιόκο Όνο παντρεύονται στο Γιβραλτάρ, έχοντας προγραμματίσει να περάσουν το μήνα του μέλιτος στο κρεβάτι, διαδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο υπέρ της ειρήνης και προσκαλώντας δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο που διέμεναν, στην πόλη του Άμστερνταμ.
    1970 - Ίδρυση του Διεθνή Οργανισμού Γαλλοφωνίας, οργανισμού γαλλόφωνων χωρών και κυβερνήσεων, με έδρα το Παρίσι.
    2003 - 4:35 πμ (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο βομβαρδισμός της Βαγδάτης από τις ΗΠΑ ως συνέπεια των Επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY