ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα βρείτε τα προσωπικά σας δεδομένα στο Google

Η μηχανή της Google σας επιτρέπει πλέον να αναζητήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Δείτε πώς.

Πώς θα βρείτε τα προσωπικά σας δεδομένα στο Google

Μια έξτρα δυνατότητα προσφέρει η Google στους χρήστες της, οι οποίοι αφού κάνουν log-in στον λογαριασμό τους μπορούν να δουν ομαδοποιημένα τα προσωπικά τους e-mail, φωτογραφίες και σημειώσεις στο ημερολόγιο με ένα απλό search.

Προϋπόθεση για να εμφανιστούν τα προσωπικά αποτελέσματα είναι να έχει γίνει login στον λογαριασμό Google -είτε από το gmail.com ή άλλη υπηρεσία της.

Για να δείτε τα προσωποποιημένα αποτελέσματα, μπορείτε να κάνετε μια απλή αναζήτηση και στο tab «περισσότερα» να επιλέξετε την «προσωπική» καρτέλα.

Αν δεν σας εμφανίζεται η καρτέλα, τότε μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις, τικάροντας την επιλογή «ιδιωτικά αποτελέσματα».

Περισσότερα εδώ

SPONSORED LINKS

"Οι άνθρωποι ξέρουν τι θέλουν επειδή ξέρουν τι θέλουν οι άλλοι."

Θεοντόρ Αντόρνο

  • 1942 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Πραγματοποιείται η αποτυχημένη απόβαση της Διέππης στη Γαλλία από Καναδικές δυνάμεις
    1953 - Η CIA βοηθά στην ανατροπή της κυβέρνησης του Μοχάμεντ Μοσαντέκ στο Ιράν και την επάνοδο του Σάχη Μοχάμεντ Ρεζά Παχλαβί
    1960 - Με το σοβιετικό δορυφόρο "Σπούτνικ 5" εκτοξεύονται στο διάστημα και οι σκυλίτσες Στρέλκα και Μπέλκα
    1974 - Ένα μήνα μετά τη τουρκική εισβολή στην Κύπρο, δολοφονείται στη Λευκωσία ο Αμερικανός πρεσβευτής στη Κύπρο Ρότζερ Ντέϊβις

© 2002-2017 MEDIA2DAY