Το Messenger... σπάει τον πάγο στις συζητήσεις σας!

Η νέα λειτουργία του Facebook Messenger σας ενημερώνει για το τι έκαναν οι φίλοι σας, τι τους αρέσει και τι θα μπορούσατε να συζητήσετε.
Το Messenger... σπάει τον πάγο στις συζητήσεις σας!
Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι χρήστες του Facebook Messenger παρατήρησαν μια νέα προσθήκη στην εφαρμογή, η οποία τους ενημερώνει για το τι έκαναν οι επαφές τους και τους προτείνει θέματα συζήτησης.

Πρόκειται για το νέο χαρακτηριστικό της εφαρμογής, το Conversation Topics, το οποίο είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό προφίλ και βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση. Τα θέματα προς συζήτηση εμφανίζονται κάτω από το όνομα του φίλου/επαφής και περιστρέφονται γύρω από τα events που συμμετείχε πρόσφατα, τις τοποθεσίες που επισκέφτηκε, την μουσική που άκουσε, τις ταινίες που είδε.

Ο φίλος το ξέρει ότι εμφανίζονται αυτά; Όχι απαραίτητα. Αν και τέτοιου είδους πληροφορίες έχουν ήδη «εγκριθεί» από τον ίδιο από τη στιγμή που δέχτηκε τους όρους χρήσης του Facebook.

Σας φαίνεται λίγο… περίεργο; Μπορεί και να είναι. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αποτελεί το πιο καινούργιο «τερτίπι» της εφαρμογής για να ενισχύει ακόμα παραπάνω τη συμμετοχή των χρηστών και να διευκολύνει τις συζητήσεις μεταξύ τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v