Κερδίστε το Samsung Galaxy A3 (2016)!

To in2life και η COSMOTE σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το κορυφαίο smartphone Samsung Galaxy A3 (2016). Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό.
Κερδίστε το Samsung Galaxy A3 (2016)!
Τι ζητάτε από ένα smartphone; «Φρέσκο» design και πανίσχυρο επεξεργαστή; Σούπερ κάμερα και γρήγορο internet; Οθόνη-χάρμα οφθαλμών και μπαταρία που αντέχει; Όλα αυτά, κι ακόμα περισσότερα διαθέτει το ανανεωμένο, ολοκαίνουριο Galaxy A3 (2016), ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Samsung, που το in2life σε συνεργασία με την COSMOTE σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν.

Λίγα λόγια για την συσκευή

Ο premium σχεδιασμός με μέταλλο και γυαλί του Samsung Galaxy A3 (2016) και οι εξαιρετικές του δυνατότητες θα σας εντυπωσιάσουν. Το πολυτελές design, η super AMOLED οθόνη των 4.7’’ και οι στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν απίστευτη αίσθηση στο κράτημα.

Το ανανεωμένο Smartphone διαθέτει πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, κάμερα 13MP για απίστευτα φωτεινές φωτογραφίες και βίντεο, καθώς και μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

Με το Samsung Galaxy A3 (2016) μπορείτε να απολαμβάνετε απίστευτα γρήγορο σερφάρισμα στο internet και να κατεβάζετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στο 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη που προσεγγίζει το 80%. Θα το βρείτε στα 329€ στο δίκτυο καταστημάτων Γερμανός, που διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα 4G Smartphones.

Μπορείτε, όμως, να το διεκδικήσετε εντελώς δωρεάν, συμμετέχοντας στον μεγάλο διαγωνισμό του in2life. Μάθετε περισσότερα για το Samsung Galaxy A3 (2016) εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v