Sony Blu-Ray BDP-S300: Άλλη διάσταση οικιακής θέασης

Δέκα φορές καλύτερη ποιότητα ήχου και πέντε φορές καλύτερη ποιότητα εικόνας DVD υπόσχεται να προσφέρει το Sony Blu-Ray BDP-S300, το οποίο μπορείτε να κάνετε δικό σας δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Sony Blu-Ray BDP-S300: Άλλη διάσταση οικιακής θέασης
Ο νικητής του διαγωνισμού που κερδίζει το Sony Blu-Ray BDP-S300, προσφορά από την εταιρία ΑΦΟΙ Κολομβούνη είναι ο Θεόδωρος Καραγκιοζίδης. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας.

Η σειρά συσκευών αναπαραγωγής Blu-ray Disc της Sony σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες σε πραγματική ανάλυση υψηλής ευκρίνειας με ανώτερο ήχο surround. Αποδίδοντας 10 φορές καλύτερη ποιότητα ήχου και 5 φορές καλύτερη ποιότητα εικόνας DVD, το Blu-ray σας παρέχει μια πιο ισχυρή εμπειρία θέασης ταινιών!

Μπείτε λοιπόν στην υψηλή ευκρίνεια με τον player Blu-Ray BDP-S300 της Sony. Αυτός ο player σας προσφέρει μια ανάγνωση δίσκων Blu-Ray καθώς και την λειτουργία Upscalling 1080p μέσω της σύνδεσης του HDMi για να χαρίσει μια εντυπωσιακή και απόλυτα ρεαλιστική εικόνα. Η θύρα HDMi θα επιτρέψει άλλωστε την μετάδοση ενός ήχου με ποιότητα 7.1. Ο player BDP-S300 διαθέτει επίσης την τεχνολογία βελτιστοποίησης των χρωμάτων x.v.Colour και τον επεξεργαστή Bravia Theatre Sync για μια τέλεια αποδοση εικόνας και ήχου στην τηλεόρασή σας HD ready ή Full HD. Ενσωματώνοντας τους αποκωδικοποιητές ήχου Dolby Digital και DTS, και τον player BDP-S300 αυτή η τηλεόραση θα σας ανοίξει τις πόρτες μιας νέας ψηρφιακής εποχής.

Με μινιμαλιστικό φινίρισμα ο player Blu-Ray BDP-S300 της Sony είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ταινίες Full HD με εξαιρετική ποιότητα χρωμάτων και εικόνας με ήχο Surround που κάνει τη διαφορά. Η τιμή του προίόντος είναι 199 ευρώ.

Οι ΑΦΟΙ Κολομβούνη
Η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ είναι μια εταιρία αμιγώς ελληνική και οικογενειακή, που εξειδικεύεται στο λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Σκοπός της μέσα απο τα 6 καταστήματά μας, είναι να προσφέρει στους πελάτες της την εμπειρία του "αγοράζω", στο τομέα των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, σε περιβάλλον ζωντανό και οικείο και με ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε ανάγκη.

Η ανάπτυξη της εταιρίας διαγράφεται μέσα από μία επιτυχημένη πορεία 35 ετών όπου προσφέρει υπηρεσίες όπως:
-Συνέπεια στις διαδικασίες
-Ευκολία στους τρόπους εξυπηρέτησης
-Πρόσβαση με ποικίλους τρόπους
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v