LG E2040S-PN: Όλη η ποιότητα LG σε 20 ίντσες

Το νέο μοντέλο της σειράς Ε20 της LG αποτελεί την μέση λύση για τους λάτρεις της ζωντανής εικόνας στην τηλεοπτική τους οθόνη, συνδυάζοντας μικρό όγκο, εξοικονόμηση ενέργειας και λογική τιμή.
LG E2040S-PN: Όλη η ποιότητα LG σε 20 ίντσες
του Πάρη Καπράλου

Τα κριτήρια για την επιλογή οθόνης υπολογιστή είναι ή απλά ή πολύπλοκα, χωρίς τη δυνατότητα του μέσου όρου συνήθως. Όλοι μας θέλουμε μία οθόνη με ζωντανά χρώματα, που να μη κουράζει τα μάτια, να έχει επαρκές μέγεθος και να καταλαμβάνει μικρό όγκο, αλλά υπάρχουν και οι επαγγελματίες χώρων όπως οι γραφικές τέχνες ή η επεξεργασία βίντεο, για τους οποίους η σωστή απεικόνιση των χρωμάτων με τη “θερμότητα” και το “βάθος” που πραγματικά έχουν, είναι καίριας σημασίας. Έτσι ο “κόσμος της οθόνης υπολογιστή” είναι υπόλογος προς δύο εντελώς διαφορετικά καταναλωτικά κοινά.

Η νέα οθόνη της LG ακολουθεί το πρώτο δρόμο: απευθύνεται σε χρήστες με απλά ζητούμενα, απαντώντας ικανοποιητικά σε όλα τους. Ο Ultra slim σχεδιασμός και η εξαιρετική ποιότητα εικόνας της νέας σειράς LG E40 “γέννησε” το μοντέλο LG E2040S-PN των 20 ιντσών -μια εξαιρετική πρόταση που δίνει έμφαση στην εξαιρετική ποιότητα εικόνας, το λεπτό σχεδιασμό και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, σε συνδυασμό με απεικόνιση υψηλής ανάλυσης (1600x900 pixels) και κορυφαία επίπεδα αντίθεσης (τεχνολογία Digital Fine Contrast -DFC- και αντίθεση 5.000.000:1). Παράλληλα, ο εξαιρετικά γρήγορος χρόνος απόκρισης σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε καθαρές εικόνες ενώ παρακολουθείτε ταινίες ή όταν παίζετε παιχνίδια.

Κατασκευασμένη χωρίς υδράργυρο, με τη χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον και με τεχνολογία LED για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η σειρά E40 συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Εντούτοις, νέες λειτουργίας έχουν προστεθεί στη σειρά των μοντέλων που τα κάνει εξαιρετικά διευκολυντικά. Πρώτα και κύρια οι οθόνες αυτές ενσωματώνουν τη λεγόμενη -από τη κατασκευάστρια- “Flatron f Engine”: πρόκειται για ένα ειδικό κύκλωμα βελτιστοποίησης εικόνας στις οθόνες LCD, που ενσωματώνει σε ένα κύκλωμα -εξ ου και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας- λειτουργίες όπως το RCM (Real Color Management) για την απεικόνιση ζωντανών χρωμάτων και ACE (Adaptive Color and Contrast Enhancement) για βελτιστοποίηση της φωτεινότητας και της αντίθεσης. Ύστερα, οι οθόνες είναι σε θέση να κάνουν διάφορες προσομοιώσεις, ιδιαίτερα χρήσιμες αν θέλετε να πειραματιστείτε με τις φωτογραφίες σας χωρίς να έχετε επαγγελματικές γνώσεις. Με τη χρήση ειδικής λειτουργίας που ονομάζεται -και είναι- “Photo Effects” επιλέξτε το εφέ που θέλετε (ασπρόμαυρο, sepia, κ.α.) και προσαρμόστε το απευθείας στις φωτογραφίες σας χωρίς να επηρεάζονται τα πρωτότυπα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τέλος, το μοντέλο E2040S-PN σας προσφέρει σιγουριά: συνοδεύεται από εγγύηση αντιπροσωπείας on-site για απροβλημάτιστη λειτουργία 3 ετών όπως επίσης και από εγγύηση 0 καμένων pixels γι’ αυτή τη περίοδο -πράγμα που σημαίνει ότι αν παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρόβλημα (θα εμφανιστεί στην οθόνη σας μία οριζόντια γραμμή, εξαιρετικά λεπτή, που θα ιριδίζει σε όλο το μήκος της οθόνης, αν παρουσιαστεί η δυσλειτουργία αυτή, η οποία στη πραγματικότητα οφείλεται σε αστοχία βιομηχανικού υλικού) η εταιρεία δεσμεύεται να αντικαταστήσει την οθόνη σας με μία νέα, εντελώς δωρεάν, διαρκούσης της εγγύησης.

Η οθόνη διατίθεται κανονικά στα καταστήματα της ελληνικής αγοράς, στην ενδεικτική τελική τιμή των 150 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου φόρου). Και όταν λέμε "ενδεικτικά", το εννοούμε: Ένα  γρήγορο κλικ στο link με το προϊόν στο Skroutz.gr θα σας εμφανίσει τιμή χαμηλότερη των 120 ευρώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v