Πρεμιέρα των "Σκαθαριών" se Xbox, Playstation και Wii

Το πρώτο video game με το όνομα του θρυλικού συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου του 2009 για Xbox 360, PS3 και Wii από την EA και την Harmonix. Το όνομα αυτού; The Beatles: Rock Band.  
Πρεμιέρα των Σκαθαριών se Xbox, Playstation και Wii
Η "επανένωση" των Beatles έχει ήδη γίνει ψηφιακά και πρόκειται να κυκλοφορήσει και στην χώρα μας τον Σεπτέμβριο του 2009. Ο λόγος για το παιχνίδι Beatles: Rock Band, το οποίο θα επιτρέπει στους παίχτες να χρησιμοποιήσουν αντίγραφα των μουσικών οργάνων του θρυλικού συγκροτήματος και να παίξουν οι ίδιοι τα κομμάτια που έγραψαν ιστορία. H Microsoft μόλις χθές, ανακοίνωσε στην έκθεση Ε3 δέκα από τα 45 συνολικά κομμάτια που θα περιέχονται στο παιχνίδι. Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε πως, μετά την κυκλοφορία του τίτλου, θα διατεθούν για "κατέβασμα" ολόκληρα άλμπουμ του συγκροτήματος.

Τα δέκα κομμάτια είναι τα εξής:
* I Saw Her Standing There
* I Want To Hold Your Hand
* I Feel Fine
* Daytripper
* Taxman
* I Am the Walrus
* Back in the USSR
* Octopus's Garden
* Here Comes The Sun
* Get Back

Το κομμάτι "All You Need Is Love" θα μπορούν να το κατεβάσουν οι χρήστες μέσω της υπηρεσίας Xbox Live, με τα έσοδα να διατίθενται στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Η δημιουργός εταιρεία ανακοίνωσε επίσης, ότι θα κυκλοφορήσει και συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού εν ονόματι "Beatles: Rock Band Limited Edition Bundle". Η έκδοση θα περιλαμβάνει αντίτυπο του παιχνιδιού, ένα Hofner Bass controller, τα ειδικά drums των Beatles, ένα μικρόφωνο με βάση και μπόλικα έξτρα.

Δείτε το τρέιλερ του παιχνιδιού:


Στην παρουσίαση  συμμετείχαν τα δύο εναπομείναντα "Σκαθάρια", ο Πωλ Μακάρτνεϋ και ο Ρίνγκο Σταρ, οι οποίοι φάνηκαν ενθουσιασμένοι με το παιχνίδι (και φυσικά τις πωλήσεις που θα κάνει). "Το παιχνίδι είναι καλό, τα γραφικά επίσης και εμείς είμαστε φοβεροί!", είπε ο Ρίνγκο, ενώ ο Μακάρτνεϋ αστειευόμενος δήλωσε: "Ποιός θα το πίστευε ότι θα καταλήγαμε ανδροειδή;". Σύντομη εμφάνιση στην εκδήλωση έκαναν η Γιόκο Όνο και η χήρα του Τζώρτζ Χάρισον, Ολίβια.

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση:



Το The Beatles: Rock Band Limited Edition Premium Bundle θα κοστίζει €199.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v