Φθινόπωρο-χειμώνας 2015-16: Οι μόδες που θα φορέσουμε

Ασπρόμαυρα καρό, χρωματιστά δερμάτινα, πανκ λεπτομέρειες, 90s επιρροές και όλα όσα είδαμε στις πασαρέλες για την φετινή σαιζόν.
Φθινόπωρο-χειμώνας 2015-16: Οι μόδες που θα φορέσουμε

Απ’ όλα είχαν οι πασαρέλες για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2015-16: Και μεγάλη επιστροφή των 80s, και ωραία καθημερινά λουκ που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στην γκαρνταρόμπα ημών των κοινών θνητών, και απαστράπτουσες βραδινές ενδυμασίες με glamorous νότες. Ιδού τι θα φορεθεί πολύ φέτος.

Ασπρόμαυρα γραφικά

Από αριστερά: Valentino, Saint Laurent, Emilio Pucci
Ρίγες, καρό, ρόμβοι, και άλλα γεωμετρικά σχήματα σε ασπρόμαυρα μοτίβα κυριάρχησαν στις πασαρέλες της φετινής σαιζόν, δημιουργώντας οπτικά τρικ έτοιμα να υιοθετηθούν στην καθημερινότητά μας.

Φουσκωτά μπουφάν

Από αριστερά: Fendi, Moschino, Chanel
Δεν ανυπομονούσαμε καθόλου –θα την εξομολογηθούμε την αμαρτία μας– αλλά κάποια στιγμή θα την έκαναν την επανεμφάνισή τους τα μπουφάν που φορούσαμε στα 90s. Να που αυτή η στιγμή έφτασε.

Ασπρόμαυρες ρίγες

Από αριστερά: Saint Laurent, Isabel Marant, Sonia Rykiel
Ένα από τα πιο αγαπημένα μας χειμωνιάτικα patterns, οι all time classic ρίγες έκαναν ξανά την εμφάνισή τους, κατά κύριο λόγο σε πλεκτά πουλόβερ, ακολουθώντας την κλασική δοκιμασμένη συνταγή τους, χωρίς ιδιαίτερες εκκεντρικότητες.

Punk not dead

Από αριστερά: Balenciaga, Saint Laurent, Givenchy
Η πανκ σκηνή εμπνέει τους σχεδιαστές για τον φετινό χειμώνα, και κάπως έτσι δερμάτινα σε total look, μίνι φούστες πάνω από σκισμένα καλσόν, αλυσίδες και καρφιά κάνουν την εμφάνισή τους στις πασαρέλες.

Τα χρώματα των 80s

Από αριστερά: J. W. Anderson, Loewe, Moschino
…Και όχι μόνο τα χρώματα, αλλά και τα υλικά και τα υφάσματα και τα ασύμμετρα κοψίματα των 80s κάνουν το απόλυτο comeback τους στις φετινές πασαρέλες, όπου το δέρμα, το βινύλιο και τα πιο έντονα κόκκινα στην ιστορία των κόκκινων κυριαρχούν.

Φορέματα jersey

Από αριστερά: Celine, Stella McCartney, Chloe
Τα casual φορέματα είναι φέτος ζεστά και πρακτικά, στιλάτα και άνετα σαν τα πουλόβερ μας –αλλά στην μάξι εκδοχή τους. Τα πλεκτά jersey, στην πλειονότητά τους από μαλλί ή βαμβάκι, φοριούνται άνετα από το πρωί ως το βράδυ, και το πέρασμά τους από τις πασαρέλες μας έκανε να πανηγυρίσουμε.

Βελούδινο άγγιγμα

Από αριστερά: Ralph Lauren Collection, Valentino, Chloe
Μακριά, αριστοκρατικά, και κολακευτικά μόνο για τις σιλουέτες με ιδανικές αναλογίες, τα ολόμαυρα μακριά μαύρα φορέματα κλέβουν φέτος τις εντυπώσεις στις βραδινές εμφανίσεις.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v