5 tips για το καθημερινό ντύσιμο

Δώστε νέα πνοή στα ρούχα σας για να αισθάνεστε όμορφοι κάθε μέρα, ακολουθώντας πέντε απλές συμβουλές για το καθημερινό σας ντύσιμο.
5 tips για το καθημερινό ντύσιμο
Με τον ερχομό του φθινοπώρου καταλάβατε ότι η γκαρνταρόμπα σας χρειάζεται ανανέωση, διότι τα παλιά αγαπημένα σας ρούχα έχουν χάσει την «λάμψη» τους. Τα καταστήματα ρούχων παρουσίασαν τις νέες κολεξιόν, αλλά δεν έχετε την δυνατότητα να ξοδέψετε πολλά, επειδή η τσέπη σας «πονάει». Υπάρχουν άλλοι τρόποι να ζωντανέψετε το καθημερινό σας ντύσιμο χωρίς να ξοδέψετε ολόκληρη περιουσία. Δημιουργείστε νέους συνδυασμούς με τα παλιά σας ρούχα, τονίστε τις εμφανίσεις σας με νέα αξεσουάρ και θα δείτε το συνηθισμένο σας ντύσιμο με άλλη ματιά. Δείτε πέντε απλές συμβουλές.

1. Το καρό πουκάμισο παραμένει για πολλές συνεχόμενες σεζόν ένα από τα αγαπημένα ρούχα των σχεδιαστών. Αν είστε μια ευτυχισμένη κάτοχος ενός τέτοιου πουκαμίσου, έχετε την ευκαιρία να ποζάρετε με αυτό όπου και να πάτε. Αν σας φαίνεται βαρετός ο συνηθισμένος συνδυασμός καρό πουκάμισο + τζιν + αθλητικά, μην βιάζεστε να διαγράψετε το πουκάμισο από το καθημερινό σας ντύσιμο. Ένα σακάκι ταιριαστού χρώματος πακέτο με γόβες ή φλατ παπούτσια, αν προτιμάτε περισσότερη άνεση, θα κάνουν το ίδιο βαρετό πουκάμισο να «λάμψει» διαφορετικά.














2.
Εφόσον αναφέραμε προηγουμένως το σακάκι, ας το αναλύσουμε πιο «βαθιά». Εάν θεωρείτε ότι αυτό το «κυριλέ» σακάκι που φοράτε αποκλειστικά στη δουλειά είναι τελείως άχρηστο οπουδήποτε αλλού, κάνετε λάθος. Βάλτε μια glam πινελιά στο καθημερινό σας ντύσιμο ζωντανεύοντας ένα απλό σετ τζιν + τιραντάκι με ένα σακάκι έντονου χρώματος.
Προσθέστε μια μακριά αλυσίδα – κολιέ για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας.

3. Αν λατρεύετε την άνεση και προτιμάτε απλά σχέδια, τα φαρδιά ρούχα σχεδιάστηκαν ειδικά για εσάς. Εδώ και αρκετά χρόνια, τα ρούχα σε φαρδιά γραμμή παραμένουν τα πιο δημοφιλή για γυναίκες διαφορετικών ηλικιών. Ένα μακρύ και φαρδύ πουλόβερ ή μια «άμορφη» ζακέτα φορεμένη πάνω από ένα απλό μακρύ μπλουζάκι μαζί με το πολυαγαπημένο τζιν ή οποιοδήποτε άλλο slim παντελόνι αποτελούν ιδανική επιλογή. Εάν συμπληρώσετε όλα αυτά με ψηλές φλατ μπότες και μια ευρύχωρη τσάντα, θα δημιουργήσετε ένα τέλειο καθημερινό σετ για τις κρύες μέρες που μας έρχονται.


4. Ξέρουμε πως το καλύτερο ρούχο που θα κολακεύσει κάθε γυναίκα είναι ένα σωστό φόρεμα. Οι τελευταίες τάσεις της μόδας μας δίνουν ελευθερία στο πώς να φοράμε τα φορέματα. Γόβες, μπότες, φλατ ή με τακούνι, ακόμα και «στρατιωτικά» μποτάκια μπορούν να ταιριάξουν τέλεια. Εάν έχετε ένα μικρό φόρεμα, που το φοράτε μόνο στις εξόδους σας, δοκιμάστε το με τα φλατ παπούτσια και ένα τζιν πουκάμισο φορεμένο από πάνω. Το φόρεμα σας θα αποκτήσει άλλη ζωή και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να το απολαμβάνετε καθημερινά.

5. Ένα απλό ντύσιμο που θα σας συνοδεύσει από το πρωί μέχρι την βραδινή σας έξοδο είναι ο συνδυασμός υφασμάτινο/ καμπαρντινέ παντελόνι + μπλούζα. Για να λάμψετε ακόμα και μετά από μια κουραστική ημέρα, απλά προσθέστε μερικά αξεσουάρ και το σύνολο θα είναι εντυπωσιακό. Για καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να αλλάξετε τα παπούτσια από φλατ σε τακούνια και να ολοκληρώσετε το σύνολο με μια ζακέτα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v