Κόντρα στο άσπρο

Η νέα σειρά μοντέλων της Opel κηρύσσει... πόλεμο στο άσπρο και φέρει στοιχεία βαμμένα σε μαύρο χρώμα.
Κόντρα στο άσπρο
Η Opel υποδέχεται την άνοιξη με μια νέα σειρά των δημοφιλών μοντέλων της Corsa, Astra και Mokka X. Η νέα σειρά πηγαίνει κόντρα στο άσπρο και φέρει στοιχεία βαμμένα σε μαύρο χρώμα.

Η γερμανική μάρκα που πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά, λανσάρει το δίχρωμο Astra με οροφή, εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες αλουμινίου σε μαύρο χρώμα. Το Corsa  και το Mokka X με μαύρα ένθετα. Επίσης, καθορίστηκε νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που προβλέπει, επιτόκιο 2,9%, προκαταβολή από 30% και εξόφληση έως 48 δόσεις.

Το Opel Astra είναι τώρα ακόμα πιο αθλητικό, προηγμένο και ξεχωριστό από ποτέ. Για πρώτη φορά, το επιτυχημένο συμπαγές μοντέλο διατίθεται σε δίχρωμη έκδοση, με οροφή, εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες αλουμινίου σε μαύρο που δημιουργεί μία εντυπωσιακή αντίθεση με το αμάξωμα.

Από τότε που λανσαρίστηκε η σημερινή γενιά Astra πριν από δύο χρόνια, έχει εντυπωσιάσει με τις κορυφαίες τεχνολογίες, τη συνδεσιμότητα, το υψηλό επίπεδο άνεσης και κυρίως με τη δυναμική της σχεδίαση. Τώρα ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη με το πακέτο εξοπλισμού Black Edition. Απευθύνεται σε οδηγούς Astra που αγαπούν το ξεχωριστό στυλ, καθώς το bestseller μας εντυπωσιάζει με την οροφή και τους εξωτερικούς καθρέπτες σε Onyx black και τις επίσης μαύρες ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών σε σχέδιο πέντε διπλών ακτίνων. Το ελκυστικό πακέτο διατίθεται με την έκδοση Innovation με πρόσθετο κόστος 495 ευρώ (προτεινόμενη τιμή λιανικής με ΦΠΑ).

Το δημοφιλές SUV Mokka X διατίθεται στην έκδοση Black Edition με γυαλιστερή μαύρη οροφή, εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες 18-ιντσών, δέκα ακτίνων, στην ίδια λαμπερή μαύρη απόχρωση, υπογραμμίζοντας τη σπορ, μυώδη εντυπωσιακή εμφάνιση ενός μοντέλου που λατρεύει την περιπέτεια. Βασίζεται στην έκδοση Explore και η τιμή του ξεκινά από 22.650 ευρώ με τετρακίνηση (προτεινόμενη τιμή λιανικής με ΦΠΑ).

Τέλος, το μικρό χαρισματικό Corsa αποκτά μία ξεχωριστή φινέτσα που μαγνητίζει άμεσα το βλέμμα. Η έκδοση Black Edition προσφέρει επιπλέον της έκδοσης Innovation την οροφή, τους εξωτερικοί καθρέπτες, τη μάσκα και τις ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σε μαύρο χρώμα (σχέδιο τεσσάρων διπλών ακτίνων). Στην τιμή των 14.050 ευρώ (προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ για 1400 κ.εκ.) διαθέτει ακόμη, αλουμινένια σπορ πεντάλ, χρωμιωμένη απόληξη εξαγωγής και σκούρο, φιμέ θερμοαπορροφητικό κρύσταλλο Solar Protect στο πίσω παρμπρίζ, αναδεικνύοντας τη σπορ πλευρά του επιτυχημένου μοντέλου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v