Fiat 500 Mirror: αξεπέραστο στυλ και φουλ εξοπλισμός

Το θρυλικό ιταλικό αυτοκίνητο συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στην αγορά.
Fiat 500 Mirror: αξεπέραστο στυλ και φουλ εξοπλισμός
Το Fiat 500 είναι ένα από τα ελάχιστα αυτοκίνητα που δεν έχουν όριο στην ηλικία τους. Το θρυλικό ιταλικό αυτοκίνητο ξεκίνησε την πορεία του πριν από αρκετές δεκαετίες- κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1957- και συνεχίζει με τη νέα μορφή του να κατακτά θέσεις στη πιο δύσκολη κατηγορία της αγοράς.

Είναι το σύμβολο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και όπως φαίνεται κανένα άλλο μοντέλο από την μεσογειακή χώρα δεν θα το επισκιάσει. Από το 2007 που επαναλανσαρίστηκε έχουν πουληθεί περισσότερα από 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα, και μάλιστα το 80% απ’ αυτά εκτός Ιταλίας.

Οι Ιταλοί είναι μαέστροι στην αναβάθμιση των μοντέλων τους και ξέρουν καλύτερα από όλους τους άλλους κατασκευαστές την τέχνη της δημιουργίας ειδικών εκδόσεων, νέων χρωματικών συνδυασμών και προτάσεων που ξεχειλίζουν από φινέτσα και τεχνολογία. Με δυο λόγια  "είναι Ιταλοί".

Το εμβληματικό μοντέλο της Fiat τώρα διατίθεται σε μια νέα έκδοση, την Mirror, η οποία προσφέρει συνολικό όφελος 2.200 ευρώ. Περιλαμβάνει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και εμφάνιση με πολλές επιλογές εξατομίκευσης, σε δελεαστική τιμή. Επίσης, υποστηρίζεται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 0% επιτόκιο.

Η σειρά 500 Mirror, όπως και οι 500X Mirror και 500L Mirror, περιέχει σύγχρονες, καινοτόμες τεχνολογίες, δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να συνδέουν το smartphone τους με το σύστημα Uconnect με πρακτικό και, πάνω απ’ όλα, ασφαλή τρόπο.

Το στυλ των 3 οχημάτων αντλεί έμπνευση από τον κόσμο της τεχνολογίας, ξεκινώντας από τον χρωματικό κώδικα στις αποχρώσεις του μπλε, το χρώμα του Hi-Tech και της συνδεσιμότητας. Και στα τρία μοντέλα ξεχωρίζουν το λογότυπο Mirror στην B-κολώνα αλλά και οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες χρωμίου. Είναι σχεδιασμένα για καταναλωτές που ενδιαφέρονται κυρίως για τη συνδεσιμότητα και αναζητούν τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του infotainment αλλά έχουν, ταυτόχρονα, και πολλές απαιτήσεις σχετικά με το στυλ του αυτοκινήτου που οδηγούν. Ειδικότερα, το 500 Mirror είναι σχεδιασμένο για τον κόσμο των Millenials και έρχεται σε 3-θυρη έκδοση με γυάλινη σταθερή οροφή.

Εμφανισιακά, η αγαπημένη «έκφραση» του 500 δεν αλλάζει - συνεχίζει να «χαμογελάει» χάρη στο γνωστό moustache που σχηματίζει η μπροστινή του όψη - αλλά τώρα είναι διακοσμημένο με νέες λεπτομέρειες και έναν προφυλακτήρα που περιβάλλεται από τρισδιάστατο πλέγμα, ενώ διαθέτει προβολείς νέας LED τεχνολογίας. Η πίσω όψη του είναι εντελώς καινούργια, με πρωτότυπα πίσω φώτα, ενώ στο νέο προφυλακτήρα είναι ενσωματωμένα τα φώτα ομίχλης και οπισθοπορείας. Εσωτερικά, υπάρχουν αρκετά νέα στοιχεία στο ταμπλό, στο τιμόνι και σε πολλά ακόμη υλικά, ενώ προσφέρονται στον πελάτη και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Εξοπλισμός, σύστημα U-Connect Navi με υψηλής ανάλυσης έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι, καθίσματα αποκλειστικής σχεδίασης με κομμάτια οικολογικού δέρματος, επιχρωμιωμένους εξωτερικούς καθρέφτες και επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, ζάντες αλουμινίου 15’’, λογότυπο Mirror στην κολώνα και δωρεάν τα παστέλ χρώματα.

Ακολουθώντας τα νέα δεδομένα της αγοράς, το 500 Mirror θα διατίθεται αποκλειστικά με κινητήρες βενζίνης: στην τιμή των 15.490 ευρώ με τον κινητήρα 1.2 69 ίππων και των 16.590 ευρώ με τον 1.2 69 ευρώ MTA, και στην τιμή των 15.990 ευρώ με τον κινητήρα 0.9 Twinair 85 ίππων και των 17.090 ευρώ με τον κινητήρα 0.9 Twinair 85 ίππων MTA αντίστοιχα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v