Νέο Skoda Karoq: Ακαταμάχητο!

Το πρώτο μικρομεσαίο SUV της φίρμας κάνει ντεμπούτο στην Ελλάδα στην "Αυτοκίνηση Fisikon 2017".
Νέο Skoda Karoq: Ακαταμάχητο!
Η εντυπωσιακή πορεία της Skoda τα τελευταία χρόνια αποτελεί πεδίο έρευνας. Η μάρκα που υποστηρίζεται από το γκρουπ VW, καταρρίπτει τα ρεκόρ σε όλους τους τομείς.

Το πιο καινούργιο μοντέλο της είναι το Karoq. Πρόκειται για το πρώτο μικρομεσαίο SUV της φίρμας, που αποκαλύφθηκε στη πρόσφατη έκθεση της Φρανκφούρτης.

Η ελληνική αντιπροσωπεία Skoda Kosmocar, ‘’κίνησε γη και ουρανό’’ για να φέρει το νέο αυτοκίνητο στην Ελλάδα και να το παρουσιάσει στην έκθεση ‘’Αυτοκίνηση Fisikon 2017". Η μοναδική έκθεση καινούργιων αυτοκίνητων φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Το Karoqκυριαρχεί στο περίπτερο της μάρκας. Συνολικά, εκτίθενται τρία αυτοκίνητα, με τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά:

•           Βενζινοκίνητο 1.5 TSI 150 ίππων, με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG, 7-σχέσεων, σε χρώμα Velvet Red (κόκκινο)

•           Πετρελαιοκίνητο 1.6 TDI 116 ίππων, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, σε χρώμα Steel Grey (γκρι ανοικτό)

•           Βενζινοκίνητο 1.0 TSI 116 ίππων, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, σε χρώμα Moon White (λευκό)

Το ενδιαφέρον για το νέο μοντέλο είναι πολύ μεγάλο και αυτό μεταφράζεται σε σεβαστό αριθμό προσφορών, που έχουν ήδη δοθεί σε ενδιαφερόμενους υποψήφιους πελάτες. Σημειώνεται ότι η τιμή εκκίνησης για το Skoda Karoq είναι 19.900 ευρώ. Αυτή η τιμή αφορά την έκδοση 1.0 TSI 116 ίππων, με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού Ambition.

Από τα υπόλοιπα μοντέλα στο περίπτερο της μάρκας, ιδιαίτερη αναφορά σίγουρα αξίζει στη νέα έκδοση του Rapid Scoutline. Με τον 1.0 TSI κινητήρα βενζίνης, 999 κ.εκ., 95 ίππων και τιμή εκκίνησης τα 15.950 ευρώ, το μεσαίο hatchback με την αναβαθμισμένη εξωτερική εμφάνιση, αποτελεί μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο με χαμηλό κόστος απόκτησης και χρήσης, με άπλετους χώρους και υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ισχύουν ειδικές τιμές και προσφορές για όσους ενδιαφερόμενους προχωρήσουν σε παραγγελία μοντέλου Skoda.

Η έκθεση ‘’Αυτοκίνηση Fisikon 2017’’ θα διαρκέσει έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Ώρες λειτουργίας για το κοινό καθημερινά 15:00 - 21:00, Σαββατοκύριακα 10:00 - 21:00.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v