Το άλλο πρόσωπο του Peugeot 2008

To νέο μοντέλο της Peugeot εξοπλίζεται με το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control.
Το άλλο πρόσωπο του Peugeot 2008
Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου. Το κλίμα είναι θαυμάσιο όμως θα έρθουν και ημέρες με έντονα καιρικά φαινόμενα. Όταν η πρόσφυση μειώνεται τότε τον λόγο έχουν τα ηλεκτρονικά συστήματα που φροντίζουν οι ρόδες του αυτοκινήτου να έχουν καλή επαφή με τον δρόμο. Η Peugeot, γνωρίζει την τέχνη της οδικής συμπεριφοράς γιατί έχει και την εμπειρία από το ράλι Ντακάρ, την πιο δύσκολη αγωνιστική αντιπαράθεση.

Το Peugeot 2008, εξοπλίζεται με το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control. Το Grip Control βελτιστοποιεί τη μεταφορά ισχύος στους μπροστινούς τροχούς σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος ευστάθειας ESP. Το Grip Control προσφέρει 5 επιλογές λειτουργίας μέσω του περιστροφικού διακόπτη στο ταμπλό:

- Standard: Για οδήγηση υπό κανονικές συνθήκες. Χαμηλό επίπεδο ολίσθησης.

- Χιόνι: Ανεξάρτητη προσαρμογή της μετάδοσης σε κάθε μπροστινό τροχό, σύμφωνα με τις συνθήκες πρόσφυσης, για μείωση της ολίσθησης. Αυτόματη επαναφορά σε λειτουργία Standard από τα 50 χλμ./ώρα.

- Αll-Terrain: Για ολισθηρό έδαφος (λάσπη, υγρό γρασίδι).  Υποβοηθά την εκκίνηση του οχήματος μεταφέροντας τη μέγιστη ροπή στον τροχό με την καλύτερη πρόσφυση. Λειτουργεί σαν διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.  Αυτόματη επαναφορά σε λειτουργία Standard από τα 80 χλμ./ώρα.

- Άμμος: Για έδαφος χωρίς συνοχή. Επιτρέπει μικρής κλίμακας ταυτόχρονη ολίσθηση των κινητήριων τροχών ώστε το αυτοκίνητο να συνεχίσει την πορεία του. Αυτόματη επαναφορά σε λειτουργία Standard από τα 120 χλμ./ώρα.

•ΕSP Off: Αποσύνδεση του ESP και του Grip Control. Ο οδηγός έχει τον πλήρη έλεγχο έως τα 50 χλμ./ώρα.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο δίκτυο της Peugeot.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v