Tο νέο Opel Grandland X πρωταγωνιστεί στη Φρανκφούρτη

Το νέο Opel Grandland X, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα  του στην 67η Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης.
Tο νέο Opel Grandland X πρωταγωνιστεί στη Φρανκφούρτη
Σύγχρονες, δυναμικές γραμμές, μία μοντέρνα, εκτός δρόμου εμφάνιση και υπερυψωμένα καθίσματα με καλή σφαιρική ορατότητα, όπως αρμόζει σε ένα SUV, σε συνδυασμό με πλείστες νέες τεχνολογίες και άφθονους χώρους και άνεση για μέχρι πέντε επιβάτες  - αυτό είναι το νέο Opel Grandland X.

Η γκάμα υπερσύγχρονων, κορυφαίων συστημάτων υποστήριξης και άνεσης που προορίζεται για το νέο Grandland X περιλαμβάνει: Σύστημα Διατήρησης & Προσαρμογής Ταχύτητας [Adaptive Cruise Control (ACC)] με ανίχνευση πεζού και Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Automatic Emergency Braking), Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness System), Προηγμένο Σύστημα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος (Advanced Park Assist) και Κάμερα 360°. Η Opel επιβεβαιώνει και πάλι την πρωτοκαθεδρία της στην τεχνολογία φωτισμού, εξοπλίζοντας το Σύστημα Προσαρμοζόμενου Εμπρόσθιου Φωτισμού [Adaptive Forward Lighting (AFL)] του Grandland X με προβολείς LED.

Το νέο μοντέλο υπόσχεται οδηγική απόλαυση όλο το χρόνο και σε όλα τα εδάφη. Αυτό οφείλεται και στο προαιρετικό Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης (Grip Control) που διασφαλίζει άριστη πρόσφυση και σταθερή συμπεριφορά σε όλες τις οδικές συνθήκες, από χιόνι και λάσπη μέχρι αμμώδη και βρεγμένα εδάφη.

Εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση AGR (Campaign for Healthier Backs), θερμαινόμενο τιμόνι και θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά και πίσω, παρέχουν κορυφαία άνεση. Η πίσω πόρτα που ανοίγει και κλείνει με μία απλή κίνηση του ποδιού διευκολύνει την πρόσβαση από το εξωτερικό. Όπως σε όλα τα μοντέλα Opel, οδηγοί και επιβάτες του Grandland X απολαμβάνουν κορυφαία συνδεσιμότητα με την τελευταία γενιά συστημάτων IntelliLink που είναι συμβατά με Android Auto και Apple CarPlay, καθώς και το σύστημα προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας Opel OnStar, που τώρα περιλαμβάνει Wi-Fi Hotspot[1] και νέες υπηρεσίες όπως κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο και αναζήτηση χώρου στάθμευσης.

Ιδανικά εξοπλισμένο, το Grandland X μήκους 4,48 μ. και τρίτο μέλος της οικογένειας Opel X,  είναι υπολογίσιμος αντίπαλος στην ανερχόμενη κατηγορία SUV στην οποία θα δώσει νέα πνοή. Μόνο στην κατηγορία των συμπαγών, το μερίδιο SUV έχει αυξηθεί από 7% το 2010,  σε σχεδόν 20%,  σήμερα. Ταυτόχρονα, το Grandland X επεκτείνει την πλούσια γκάμα της Opel σε αυτή την πολύ δημοφιλή κατηγορία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v