ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford στη Φρανκφούρτη

Η Ford μπαίνει… φουριόζα στη Φρανκφούρτη με τέσσερα νέα μοντέλα.

Η Ford στη Φρανκφούρτη

Τα νέα μοντέλα Ford Mustang, EcoSport, Ranger Black Edition και Tourneo Custom θα κάνουν το ευρωπαϊκό ντεμπούτο τους στη Φρανκφούρτη. Νέα, ολοκληρωμένη γκάμα του Ford Fiesta και Ford GT ’67 Heritage σε περίοπτη θέση. Ο Steven Armstrong, group vice president & president της Ford, Ευρώπης, Μ. Ανατολής & Αφρικής, σε χαιρετιστήρια ομιλία, νέα από το Smart Mobility στο New Mobility World forum, στη Φρανκφούρτη.

Η Ford ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό εκθεσιακό ντεμπούτο των νέων Ford Mustang, EcoSport (SUV), Ranger Black Edition pickup και του επιβατικού Tourneo Custom στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της  Φρανκφούρτης 2017.

Προβάλλοντας την ποικίλη Ευρωπαϊκή γκάμα μοντέλων της εταιρίας, η έκδοση περιορισμένης παραγωγής Ranger Black Edition σε πρώτη εμφάνιση θα πλαισιώσει μία κομψότερη και ισχυρότερη έκδοση της θρυλικής Mustang, ένα ικανότερο και πιο άνετο EcoSport SUV, και ένα πιο ευέλικτο, πολυτελές Tourneo Custom οκτώ/εννέα θέσεων.

Η ολοκληρωμένη γκάμα του νέου Ford Fiesta – συμπερ. των Fiesta Active crossover και Fiesta ST που θα κυκλοφορήσουν του χρόνου στην αγορά – θα εκτίθενται δίπλα στην αποκλειστική, επετειακή έκδοση Ford GT ’67 Heritage, βαμμένη σε μοναδικό κόκκινο χρώμα με λευκές ρίγες, προς τιμήν του αγωνιστικού GT40 Mark IV που κέρδισε στο 1967 Le Mans.

Ο Steven Armstrong, group vice president & president, Ford Motor Company, Ευρώπης, Μ. Ανατολής & Αφρικής, θα απευθύνει χαιρετιστήρια ομιλία με το όραμα της Ford για το μέλλον της μετακίνησης και θα ανακοινώσει μία νέα πρωτοβουλία Smart Mobility στην εκδήλωση New Mobility World media night.

SPONSORED LINKS

"Αν θες να πεις στους ανθρώπους την αλήθεια, κάν’ τους να γελάσουν, αλλιώς θα σε σκοτώσουν."

Όσκαρ Ουάιλντ, Ιρλανδός συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY