Απόλαυσαν το νέο Ford Fiesta

Το λανσάρισμα του νέου Ford Fiesta στην ελληνική αγορά συνοδεύτηκε με μια χαλαρωτική βόλτα για τους εργαζόμενους της φίρμας στο Σούνιο.
Απόλαυσαν το νέο Ford Fiesta
Το λανσάρισμα ενός νέου μοντέλου σηματοδοτεί σκληρή δουλειά για τους εργαζόμενους των εταιριών αυτοκινήτου. Οι εργασίες προετοιμασίας αρχίζουν πολλούς μήνες πριν από την «τελική» ημερομηνία λανσαρίσματος και απαιτούν τις συντονισμένες προσπάθειες όλων των τμημάτων.

Στην περίπτωση του λανσαρίσματος του νέου Ford Fiesta στην ελληνική αγορά, τα πράγματα ήταν πιο σύνθετα απ’ ότι συνήθως, αφού η χώρα μας ήταν αυτή η οποία υποδέχθηκε τα πρώτα αυτοκίνητα που βγήκαν από το εργοστάσιο παραγωγής της Ford στην Κολωνία! Σκοπός ήταν να υποστηριχθούν οι προγραμματισμένες ενέργειες λανσαρίσματος για αυτό το τόσο σημαντικό μοντέλο της ελληνικής αγοράς, αλλά και ο ετήσιος Πανευρωπαϊκός θεσμός Chairman’s Awards* που φέτος διοργανώθηκε στην Αθήνα.

Μετά από ένα τόσο κοπιαστικό λανσάρισμα, η Ford Motor Ελλάς θέλησε να χαρίσει λίγη χαλάρωση στους εργαζομένους της και παράλληλα να τους δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσουν και οι ίδιοι το πιο τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο της κατηγορίας του. Μέσα από μία χαλαρή καλοκαιρινή εκδήλωση με πρωταγωνιστή το νέο Ford Fiesta, για μία ολόκληρη ημέρα, τα γραφεία της εταιρίας άδειασαν και οι εργαζόμενοι βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι του δημοφιλούς μοντέλου της Ford με κατεύθυνση το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Μετά την ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και την οδήγηση του αυτοκινήτου στην ευρύτερη περιοχή, η μέρα έκλεισε, όπως ήταν φυσικό, με γεύμα και θέα τη Θάλασσα.

«Η Ford είναι μία εταιρία που κατασκευάζει αυτοκίνητα τα οποία χαίρεσαι να οδηγείς! Mε τα προϊόντα της χαρίζει χαμόγελα σε όσους λατρεύουν την οδήγηση, και όχι μόνο...» σχολίασε ο Νίκος Νοταράς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς. «Ιδιαίτερα το νέο Ford Fiesta, σε ενθουσιάζει όταν το οδηγείς. Διαθέτει τόση τεχνολογία, άνεση και εξοπλισμό ανώτερης κατηγορίας που μόνο οδηγώντας το μπορείς να τα αντιληφθείς πλήρως. Αυτό ακριβώς θέλαμε να νιώσουν και οι εργαζόμενοί μας - αυτό προτείνουμε και στους υποψήφιους πελάτες μας – να οδηγήσουν τα αυτοκίνητά μας για να αγαπήσουν ξανά τους δρόμους!»

Οι εργαζόμενοι της Ford δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το νέο Ford Fiesta και την ημέρα χαλάρωσης που τους χάρισε η Ford Motor Ελλάς.

«Εδώ και μήνες γνωρίζω για το νέο Ford Fiesta, τις νέες τεχνολογίες του και τον αναβαθμισμένο εξοπλισμό του. Όλα αυτά όμως, μόνο μέσα από τα χαρτιά!» σχολίασε η Αριέττα Ντουμάνογλου, από το τμήμα Marketing Communications της Ford Motor Ελλάς. «Συνειδητοποίησα πως με τόση τεχνολογία που διαθέτει, θα χρειαστώ σίγουρα λεξικό για να την κατανοήσω! Πραγματικά, μόνο όταν το οδηγήσεις καταλαβαίνεις την ποιότητα και την άνεση ανώτερης κατηγορίας που σου προσφέρει!»
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v