ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

VW με φυσικό αέριο

Η Kosmocar – Volkswagen συνεργάζεται με τη ΔΕΠΑ και λανσάρει τρία μοντέλα της με σημαντικό όφελος για τους οδηγούς.

VW με φυσικό αέριο

Η Kosmocar - Volkswagen επαγγελματικά οχήματα σύναψε νέα στρατηγική συνεργασία με την ΔΕΠΑ για την προώθηση της αεριοκίνησης. Τώρα υποστηρίζονται δύο επαγγελματικά μοντέλα,  το eco load up! και το Caddy Van TGI, καθώς και η επιβατική έκδοση Caddy Kombi TGI.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, επιδοτείται η αγορά συγκεκριμένου αριθμού αυτοκινήτων με τεχνολογία φυσικού αερίου που φέρουν την υπογραφή «by Fisikon», διαμορφώνοντας μια καλή πρόταση για τον σύγχρονο επαγγελματία. Οι τιμές λιανικής με την επιδότηση των επαγγελματικών μοντέλων eco load up!,  Caddy Van TGI καθώς και της επιβατικής έκδοσης Caddy Kombi TGI «by Fisikon», διαμορφώνονται ως εξής:

Το eco load up! by Fisikon με μέση κατανάλωση 2,9 κιλά CNG απαιτεί μόλις 2,61 ευρώ για κάθε 100 χιλιόμετρα (μικτή χρήση). Σε σύγκριση με την βενζινοκίνητη έκδοση του  load up! 1.0L 75 ίππων που καταναλώνει 4,4 λίτρα/100 χλμ., το  όφελος για έναν επαγγελματία που διανύει σε ετήσια βάση περίπου 20.000 χλμ., είναι ιδιαίτερα υψηλό, όπως περιγράφεται στον παρακάτω πίνακα:

 

Πολύ σημαντικό είναι και το όφελος του επαγγελματία σε περίπτωση επιλογής του  Caddy Van TGI by Fisikon,  καθώς, συγκρινόμενο με την πετρελαιοκίνητη έκδοση του Caddy Van, το όφελος ξεπερνά τα 400 ευρώ σε ετήσια βάση.

Ήδη στην Αττική λειτουργούν 5 σημεία ανεφοδιασμού φυσικού αερίου, ενώ σύντομα θα λειτουργήσουν ακόμα τρία (Κορωπί, Ηλιούπολη και μέχρι τέλος του χρόνου και στον Ασπρόπυργο).  Δύο πρατήρια λειτουργούν ήδη στην Θεσσαλονίκη, ενώ 3 ακόμα πρατήρια βρίσκονται σε λειτουργία στην Λάρισα, τον Βόλο και την Λαμία.

Περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο πρατηρίων φυσικού αερίου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.fisikon.gr

SPONSORED LINKS

"Το να αισθάνεται κανείς δυστυχισμένος συνεχώς είναι μια ανεπίτρεπτη πολυτέλεια."

Πάουλο Κοέλιο

 • 1908 - Κατασκευάζεται το πρώτο στρατιωτικό αεροπλάνο στις ΗΠΑ
  1911 - Ιταλός σερβιτόρος κλέβει τον πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Μόνα Λίζα από το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.
  1915 - Η Ιταλία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Τουρκίας (Α' Παγκόσμιος Πόλεμος)
  1926 - Κίνημα Κονδύλη και ανατροπή της δικτατορίας του Πάγκαλου.
  1991 - Η Λεττονία κηρύσσει την ανεξαρτησία της
  1991 - Καταρρέει το πραξικόπημα κατά του ηγέτη της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ

© 2002-2017 MEDIA2DAY