ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

VW με φυσικό αέριο

Η Kosmocar – Volkswagen συνεργάζεται με τη ΔΕΠΑ και λανσάρει τρία μοντέλα της με σημαντικό όφελος για τους οδηγούς.

VW με φυσικό αέριο

Η Kosmocar - Volkswagen επαγγελματικά οχήματα σύναψε νέα στρατηγική συνεργασία με την ΔΕΠΑ για την προώθηση της αεριοκίνησης. Τώρα υποστηρίζονται δύο επαγγελματικά μοντέλα,  το eco load up! και το Caddy Van TGI, καθώς και η επιβατική έκδοση Caddy Kombi TGI.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, επιδοτείται η αγορά συγκεκριμένου αριθμού αυτοκινήτων με τεχνολογία φυσικού αερίου που φέρουν την υπογραφή «by Fisikon», διαμορφώνοντας μια καλή πρόταση για τον σύγχρονο επαγγελματία. Οι τιμές λιανικής με την επιδότηση των επαγγελματικών μοντέλων eco load up!,  Caddy Van TGI καθώς και της επιβατικής έκδοσης Caddy Kombi TGI «by Fisikon», διαμορφώνονται ως εξής:

Το eco load up! by Fisikon με μέση κατανάλωση 2,9 κιλά CNG απαιτεί μόλις 2,61 ευρώ για κάθε 100 χιλιόμετρα (μικτή χρήση). Σε σύγκριση με την βενζινοκίνητη έκδοση του  load up! 1.0L 75 ίππων που καταναλώνει 4,4 λίτρα/100 χλμ., το  όφελος για έναν επαγγελματία που διανύει σε ετήσια βάση περίπου 20.000 χλμ., είναι ιδιαίτερα υψηλό, όπως περιγράφεται στον παρακάτω πίνακα:

 

Πολύ σημαντικό είναι και το όφελος του επαγγελματία σε περίπτωση επιλογής του  Caddy Van TGI by Fisikon,  καθώς, συγκρινόμενο με την πετρελαιοκίνητη έκδοση του Caddy Van, το όφελος ξεπερνά τα 400 ευρώ σε ετήσια βάση.

Ήδη στην Αττική λειτουργούν 5 σημεία ανεφοδιασμού φυσικού αερίου, ενώ σύντομα θα λειτουργήσουν ακόμα τρία (Κορωπί, Ηλιούπολη και μέχρι τέλος του χρόνου και στον Ασπρόπυργο).  Δύο πρατήρια λειτουργούν ήδη στην Θεσσαλονίκη, ενώ 3 ακόμα πρατήρια βρίσκονται σε λειτουργία στην Λάρισα, τον Βόλο και την Λαμία.

Περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο πρατηρίων φυσικού αερίου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.fisikon.gr

SPONSORED LINKS

"Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου."

Jim Morrison

  • 1875 – Η κυβέρνηση του Χ. Τρικούπη διεξάγει εκλογές που θα διαρκέσουν μέχρι τις 21 Ιουλίου όπου και πλειοψηφεί η αντιπολίτευση υπό τον Αλέξανδρο Κουμουνδούρο.

© 2002-2018 MEDIA2DAY