Στον χώρο που του ταιριάζει!

Το ολοκαίνουργιο Seat Ateca που σημειώνει εμπορική επιτυχία και στην Ελλάδα, βρίσκεται στο Golden Hall στο Μαρούσι.
Στον χώρο που του ταιριάζει!
Ακόμη και μέσα στην οικονομική κρίση οι εταιρείες προσπαθούν να ταιριάξουν τα προϊόντα τους με τον κατάλληλο χώρο. Η Seat δημιούργησε το πρώτο της SUV και του έδωσε πολυτελή χροιά, η οποία του επιτρέπει να εκτεθεί στον πιο πολυτελή χώρο της Αττικής.

Το ολοκαίνουργιο Seat Ateca που σημειώνει εμπορική επιτυχία και στην Ελλάδα, βρίσκεται στο Golden Hall στο Μαρούσι για μία εμπειρία γνωριμίας του κοινού με το νέο μοντέλο της ισπανικής μάρκας. Το νέο Ateca θα παραμείνει στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο έως την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου. Το αυτοκίνητο που αλλάζει την κατεύθυνση της μάρκας απέσπασε πρόσφατα τον τίτλο “Best Buy Car of Europe in 2017” στο πλαίσιο του διακεκριμένου θεσμού AUTOBEST, ενώ στο κεντρικότατο stand της Seat στο Golden Hall, το κοινό μπορεί να ανακαλύψει από κοντά όλα τα χαρακτηριστικά που το ανέδειξαν ως μια από τις πιο πλήρεις και καινοτόμους επιλογές για τους υποψήφιους αγοραστές.

Ο επισκέπτης του εμπορικού κέντρου, στα δεξιά της κεντρικής εισόδου, αντικρίζει το νέο Ateca στην έκδοση 1.6TDI Style PlusEcomotive 115 ίππων σε λευκό μεταλλικό χρώμα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους πωλητές που πλαισιώνουν το stand για πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο αλλά και με τη υπόλοιπη γκάμα μοντέλων της μάρκας, καθώς και για προγραμματισμό test drive στις εκθέσεις των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της φίρμας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v