Τα Χριστούγεννα της Seat

Η ισπανική φίρμα στο κλίμα των ημερών προσφέρει χριστουγεννιάτικα «δώρα» για όλες τις νέες παραγγελίες οχημάτων της.
Τα Χριστούγεννα της Seat
Τα φετινά Χριστούγεννα, είναι διαφορετικά για την Seat. Η ισπανική μάρκα γιορτάζει και την άφιξη του πρώτου της SUV. Το Seat Ateca, βρίσκεται στις εκθέσεις και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι θα αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες στη σύγχρονη ιστορία της φίρμας. Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα οι εκθέσεις της Seat, υποδέχονται το νέο Ateca, ενώ προσφέρονται νέες προσφορές για όλη την γκάμα των μοντέλων.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Ateca βρίσκεται στις εκθέσεις στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και περιμένει τους υποψήφιους αγοραστές να το γνωρίσουν από κοντά και να το δοκιμάσουν σε ένα test drive.

To νέο Ateca έχει αποσπάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια από το σύνολο του ειδικού τύπου που το έχει ήδη δοκιμάσει, ενώ είναι υποψήφιο για δύο ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις το προσεχές διάστημα αφού συγκαταλέγεται:

Α. Στην τελική 10αδα των υποψηφίων μοντέλων για τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα 2017», με την ανάδειξη του νικητή να προκύτπει στις 8/12.
Β. Στην τελική 5αδα του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού Autobest 2017, με τον νικητή να ανακηρύσσεται στις 15/12 .

Παράλληλα, η Τεχνοκάρ ανακοινώνει τις χριστουγεννιάτικες προσφορές της που αφορούν σε όλη την γκάμα των μοντέλων της και προσφέρουν σημαντικό όφελος σε όσους επιλέξουν να αγοράσουν ένα Seat τον μήνα Δεκέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα για νέες παραγγελίες η Seat προσφέρει:

1. Δωρεάν επέκταση εγγύησης 2+2 χρόνια. Η παροχή αφορά στην επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης του αυτοκινήτου για 2 επιπλέον χρόνια (ή 80.000 χλμ συνολικά), με πλήρη κάλυψη και με ακριβώς τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις όπως και η βασική εργοστασιακή εγγύηση των πρώτων 2 ετών
2. Δωρεάν τέλη κυκλοφορίας 2016. Για όλους τους πελάτες η Seat προσφέρει δωρεάν τα τέλη κυκλοφορίας του 2016, με την προϋπόθεση το αυτοκίνητο να ταξινομηθεί μέσα στον Δεκέμβριο
3. Εξτρα εκπτώσεις. Για τα περισσότερα μοντέλα της γκάμας προσφέρονται επιπλέον εκπτώσεις που φτάνουν έως και 1.000 ευρώ ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση
4. Ιbiza Platinum Credit. Eιδικά για το Ιbiza και σύμφωνα με τους όρους, προϋποθέσεις και περιορισμούς του προγράμματος, σε συνεργασία με την Seat Financial Services, προσφέρεται επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ονομαστικό επιτόκιο 5.9%, ελάχιστη προκαταβολή 30% , διάρκεια έως 60 μήνες και μέγιστο πιστούμενο κεφάλαιο έως 10.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παραπάνω προσφορές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο επίσημο δίκτυο της Τεχνοκαρ σε όλη την Ελλάδα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v