Δεν σε προδίδει!

Η Lancia Jeep Hellas δημιούργησε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα αγοράς που λυτρώνει από το άγχος της οικονομικής αβεβαιότητας.
Δεν σε προδίδει!
του Σπύρου Ρέκκα

Η μεταπώληση ενός αυτοκινήτου είναι μια υπόθεση που πολλοί οδηγοί δεν θέλουν ούτε να την σκέφτονται. Η διαδικασία εύρεσης της τιμής πώλησης, η διαπραγμάτευση με τον αγοραστή, η γραφειοκρατία και η αναζήτηση ενός άλλου αυτοκινήτου φαίνονται βουνό σε μερίδα καταναλωτών.

Και δεν έχουν άδικο γιατί το κύκλωμα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο έχει πολλά ‘’αγκάθια’’.

Η Lancia Jeep Hellas, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, δημιούργησε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που εφαρμόζεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Το πρόγραμμα αγοράς αυτοκινήτου Jeep Value, αφαιρεί το άγχος της οικονομικής αβεβαιότητας από την διαδικασία απόκτησης αυτοκινήτου. Εγγυάται την επαναγορά του Jeep σε προσυμφωνημένη τιμή και για διάστημα πέντε ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, σε περίπτωση που οι πελάτες θέλουν να το επιστρέψουν ή να το ανταλλάξουν με κάποιο άλλο μοντέλο.

Το Jeep Value προσφέρεται χωρίς περιορισμούς για τον τρόπο αγοράς του αυτοκινήτου - μετρητά ή χρηματοδότηση - και εξασφαλίζει στον κάτοχο, τιμή επαναγοράς που ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο όρο που ισχύει σήμερα στο ελεύθερο εμπόριο. Έτσι ο κάτοχός του χαίρει της επιπρόσθετης εξασφάλισης ότι ανά πάσα στιγμή και για μία 5ετία, μπορεί να το επιστρέψει και η Jeep θα το αγοράσει στην τιμή και με τους όρους που συμφωνήθηκαν κατά την πώλησή του. Είναι δε το μόνο πρόγραμμα που επιστρέφει μετρητά στον ιδιοκτήτη.

Επιπρόσθετα με το πρόγραμμα Jeep Value, το Jeep Renegade, ‘’Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016’’, μπορεί να αποκτηθεί, με νέα χρηματοδοτικά προγράμματα, από 19.900 ευρώ, με μόλις 177 ευρώ το μήνα. Τα νέα αυτά προγράμματα είναι ευέλικτα και προσωποποιούνται ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε αγοραστή. Το πρόγραμμα Jeep Value ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Παράλληλα με την ανακοίνωση του προγράμματος Jeep Value, η μάρκα παρουσιάζει στην Ελλάδα και δύο νέες πετρελαιοκίνητες εκδόσεις του Renegade.

Η νέα έκδοση Sport με κινητήρα 1.6 Sport 4Χ2 ισχύος 120 ίππων κοστίζει 21.900 ευρώ και προσφέρεται με πλήρη εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: ABS, ESC, Traction Control, Hill Start Assist, 8 αερόσακους, σύστημα Start & Stop, σύστημα πολυμέσων UConnect με οθόνη αφής 5 ιντσών, συνδεσιμότητα Bluetooth για τηλεφωνικές κλήσεις και streaming μουσικής, θύρα USB, κλιματισμό A/C, ψηφιακή ένδειξη πίεσης ελαστικών, χειριστήρια στο τιμόνι.

Η έκδοση Longtitude 2.0 4Χ4, 140 ίππων κοστίζει 27.700 ευρώ. Περιλαμβάνει, επιπλέον του εξοπλισμού της έκδοσης Sport, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control και περιοριστή ταχύτητας, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια, προβολείς ομίχλης, ράγες οροφής, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες και χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v