Citroen Cactus M: Ό,τι πρέπει για την παραλία

Η ανοικτή έκδοση του C4 Cactus της γαλλικής φίρμας μας πάει… παραλία με περισσότερη άνεση χώρων και διαφορετικό design.
Citroen Cactus M: Ό,τι πρέπει για την παραλία
του Σπύρου Ρέκκα

Πλησιάζει το φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Citroen αποτίει φόρο τιμής στη μεγαλύτερη αγάπη πολλών οδηγών, την θάλασσα. Η μάρκα που έχει πάθος με την τεχνολογία και την οδηγική απόλαυση, θα εμφανίσει για πρώτη φορά ένα μοντέλο που ταιριάζει γάντι και στις ελληνικές συνήθειες, το πρωτότυπο Cactus M. Εμπνευσμένο από το θρυλικό Méhari, το Cactus M είναι μία ανοικτή έκδοση του C4 Cactus, που αποπνέει αισιοδοξία και έντονο δυναμισμό. Συνεχίζει πιστά τη φιλοσοφία της μάρκας: διαφορετικό design, περισσότερη άνεση, πρακτικότητα και καινοτομία σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής. Η μάρκα εστιάζει την προσοχή της στην ευχαρίστηση που μπορεί να προσφέρει η συμβίωση με ένα αυτοκίνητο, επενδύοντας στη διαφορετικότητα.

Η ανοικτή αυτή πρόταση, φέρνει πιο κοντά τους επιβάτες με το εξωτερικό περιβάλλον, καθώς δεν παρεμβάλλεται τίποτα ανάμεσά τους. Είναι σχεδιασμένο για να μετατρέπει τον ελεύθερο χρόνο σε μία συναρπαστική περιπέτεια. Θα το αγαπήσουν οι λάτρεις των εκτός πόλης δραστηριοτήτων. Το εσωτερικό του είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο του σερφ, καθώς τα καθίσματά του μοιάζουν με στολές, επενδυμένες με ύφασμα neoprene, για άνεση και στεγάνωση. Η επέκταση οροφής, βοηθά στη μεταφορά του απαραίτητου εξοπλισμού.

Όποιες κι αν είναι οι καιρικές συνθήκες και οι συνθήκες οδοστρώματος, θα εξασφαλίσει για τους επιβάτες μία απόδραση χαλάρωσης. Αποπνέοντας αίσθηση ελευθερίας, η καμπίνα του μπορεί να μετατραπεί σε μία σκηνή, παρέχοντας έτσι και προστασία από τη βροχή.

Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του C4 Cactus, αυτό το πρωτότυπο μοντέλο δείχνει τις δυνατότητές του ως βάση για τη νέα εποχή της μάρκας. Μαζί με το C4 Cactus, το πρωτότυπο Aircross, το πρωτότυπο Cactus M απεικονίζει τη ζωτικότητα της μάρκας, τη συνοχή και τη συνέπεια, υπογραμμίζοντας το ιδιαίτερο στυλ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Διαστάσεις, μήκος 4,16 μ., πλάτος 1,77 μ., ύψος 1,48 μ., μεταξόνιο 2,60 μ. Κινητήρας βενζίνης με αυτόματο κιβώτιο τελευταίας γενιάς PureTech 110 ίππων, S&S, EAT6. Κατανάλωση καυσίμου 4,8 λίτρα/100χλμ. Εκπομπές CO2 110γραμ./χλμ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v