Το νέο VW Passat «Car of the Year 2015»

Το νέο VW Passat, ένα από τα κορυφαία μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας, αναδείχθηκε «Car of the Year 2015».
Το νέο VW Passat «Car of the Year 2015»
του Σπύρου Ρέκκα

Το νέο VW Passat, ένα από τα καλύτερα καινούργια μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας απολαμβάνει τα οφέλη από την πρόσφατή βράβευση του. Αναδείχθηκε “Car of the Year 2015”.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι γι’ αυτήν την διάκριση», δήλωσε ο Prof. Martin Winterkorn, CEO της VW κατά την τελετή απονομής των βραβείων στη Γενεύη. «Καταφέραμε και πάλι να εξελίξουμε το νέο Passat, ένα αυτοκίνητο που θέτει τα πρότυπα για την κατηγορία του όσον αφορά την τεχνολογία και την ποιότητα. Αυτή η τιμή είναι τεράστια επιβεβαίωση για την προσπάθεια των μηχανικών, των σχεδιαστών και ολόκληρης της ομάδας μας. Το νέο Passat δείχνει ότι η μάρκα Volkswagen έχει τις σωστές απαντήσεις στις προκλήσεις της εποχής μας.»

Η όγδοη γενιά του νέου Passat πήρε 340 βαθμούς, χάρη στην ελαφριά κατασκευή του, τους αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες TSI και TDI, τους κορυφαίους χώρους, την πρακτικότητα του, ολοκληρωμένη διαδικτυακή συνδεσιμότητα που προσφέρει (Car-Net Mobile Online Υπηρεσίες) και την πληθώρα τεχνολογικών καινοτομιών άνεσης, ασφάλειας και υποστήριξης του οδηγού.

Δύο μοντέλα από την υφιστάμενη γκάμα της VW έχουν λάβει ήδη το σημαντικό βραβείο, το Polo (2010) και το Golf (2013). Με την βράβευση του νέου Passat, η VW γίνεται η μοναδική μάρκα παγκοσμίως που διαθέτει στην γκάμα της 3 μοντέλα με την ανώτατη διάκριση “Car οf the Year”.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v