Ηyundai iFree: Νέο ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ανακοίνωσε η Hyundai Ελλάς με πρωτοποριακές επιλογές για όσους θέλουν να αποκτήσουν νέα μοντέλα της εταιρείας.
Ηyundai iFree: Νέο ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα
του Σπύρου Ρέκκα

H Hyundai Ελλάς Π. Ρ. Δάβαρη ανακοίνωσε το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Hyundai iFree. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κάτοχος ενός αυτοκινήτου έχει τη δυνατότητα να το δώσει στην εταιρεία σαν προκαταβολή και να αποκτήσει ένα νέο μοντέλο της Hyundai.

Στη συνέχεια έχει τρεις επιλογές: Να αποπληρώσει το υπόλοιπο ποσό με επιτόκιο 8,5% σε 36 είτε σε 48 δόσεις. Να μην πληρώσει τη τελευταία δόση και να αλλάξει το αυτοκίνητο του με ένα καινούργιο αυτοκίνητο το οποίο θα το αποπληρώσει τους επομένους μήνες σύμφωνα με τους νέους ορούς της συμβάσης. Να επιστρέψει το αυτοκίνητο πριν την καταβολή της τελευταίας δόσης και να πάρει πίσω την προκαταβολή που έδωσε.

Οι πρωτοποριακοί όροι χρηματοδότησης Hyundai iFree απευθύνονται σε πελάτες λιανικής και ενεργοποιούνται με την Εγγύηση Αξίας Hyundai. Επιπροσθέτως, κάθε νέο Hyundai φέρει την κορυφαία στην αγορά Εργοστασιακή Εγγύηση Απεριορίστων Χιλιομέτρων, που συνοδεύει για 5 χρόνια το αυτοκίνητό, μαζί με προνομιακή δωρεάν οδική βοήθεια καθώς και δωρεάν φροντίδα με ετήσιους προληπτικούς ελέγχους καλής λειτουργίας.

Περισσότερες πληροφορίες στις εκθέσεις Hyundai. Στην επίσημη ιστοσελίδα της Hyundai υπάρχουν όλα τα στοιχεία των Επίσημων Έμπορων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v