Ευρωπαϊκό κυνήγι θησαυρού από την Michelin

Ένα πρωτότυπο κυνήγι θησαυρού ξεκινά στην Ευρώπη η Michelin με έπαθλο μια μοτοσυκλέτα roadster.
Ευρωπαϊκό κυνήγι θησαυρού από την Michelin
του Σπύρου Ρέκκα

H Michelin ξεκίνησε ένα ενδιαφέρον ευρωπαϊκό κυνήγι θησαυρού. Η γαλλική εταιρεία ελαστικών, καλεί όσους ενδιαφέρονται σε πέντε εβδομάδες να βρουν και να κερδίσουν μια μοτοσυκλέτα roadster εξοπλισμένη με ελαστικά Michelin Pilot Road 4. Η Michelin, συνεργάζεται με την εταιρεία Stratégie One και προγραμμάτισε το μεγάλο κυνήγι θησαυρού να διαρκέσει έως τα μέσα του καλοκαιριού.

Κάθε Παρασκευή, την ίδια ώρα για πέντε εβδομάδες, η μάρκα ελαστικών θα αναρτά στοιχεία στην ιστοσελίδα (motohunt.michelin.com) προκειμένου να εντοπισθεί που βρίσκεται κρυμμένη η μοτοσυκλέτα με τα ελαστικά Pilot Road 4.

Το Michelin Pilot Road 4, είναι ένα εξελιγμένο ελαστικό δρόμου που λανσαρίστηκε το 2014. Διαθέσιμο σε εκδόσεις Standard, GT και Trail. Καλύπτει τις περισσότερες μοτοσυκλέτες δρόμου άνω των 600 κ.εκ., αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το νέο ελαστικό φρενάρει σε μειωμένη απόσταση κατά 17% σε βρεγμένο οδόστρωμα, σε σχέση με τον πλησιέστερο ανταγωνιστή του και προσφέρει 20% μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά ελαστικού, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Το ελαστικό Michelin Pilot Road 4 είναι η απτή απόδειξη της στρατηγικής της γνωστής μάρκας ελαστικών, που οδηγεί σε ταυτόχρονη βελτίωση όλων των επιδόσεων του ίδιου ελαστικού.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v