Τα πιο cool δώρα γάμου

Πρωτότυπα δώρα γάμου για να μην καταλήξουν τα σερβίτσια και τα ποτήρια σας στην αποθήκη του ζευγαριού.
Τα πιο cool δώρα γάμου

Αφήστε κάτω αυτό το σερβίτσιο που βρήκατε στο κατάστημα με είδη γάμου. Τώρα. Μην λοξοκοιτάτε αυτό το σετ μαχαιροπήρουνα. Ούτε εκείνο το μπολ. Ποτήρια; Είστε σοβαροί;

ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑΣ;

Κάνουμε πως δεν ακούμε. Και προτείνουμε πρωτότυπα και ιδιαίτερα δώρα γάμου που δεν θα καταλήξουν σκονισμένα σε κάποια αποθήκη.

Πάμε για ράφτινγκ;

Δώρο… εμπειρία; Γιατί όχι; Αντί για κλασσικό δώρο «αγοράστε» τους μια εμπειρία που θα θυμούνται για πάντα. Όπως για παράδειγμα μια ημέρα γεμάτη δράση και αδρεναλίνη με rafting στον Λούσιο/Αλφειό. Το πακέτο περιλαμβάνει κατάβαση ποταμού με ειδικές φουσκωτές βάρκες, εκπαίδευση, έμπειρους οδηγούς - εκπαιδευτές, ειδικό εξοπλισμό σε άριστη κατάσταση (τεχνικό και ρουχισμό) και ασφάλιση.

Τι αγαπώ σε σένα;

Το πρώτο τους φιλί, η γνωριμία, τα «ελαττώματα», οι αστείες εμπειρίες. Όλα σε ένα γλυκό βιβλίο για αρκετά «awwww», στο οποίο το ζευγάρι καλείται να συμπληρώσει τα κενά και να το κρατήσει ως ενθύμιο αγάπης. Αγοράστε το από εδώ. 

Η συναυλία που θα θυμούνται για πάντα

Σας εκμυστηρεύτηκαν κάποια στιγμή το συγκρότημα που θα… πέθαιναν να δουν ζωντανά; Μη χάνετε χρόνο, μπείτε εδώ, τσεκάρετε πού παίζουν τα μεγαθήρια της μουσικής βρείτε εισιτήρια ακόμα και αν η συναυλία είναι sold out και κάντε τους ένα δώρο (για την ακρίβεια δύο) που θα θυμούνται για πάντα.

Η λύση του μυστηρίου

Καλό το μυστήριο του γάμου, ακόμα καλύτερα (και πιο ενδιαφέροντα) τα δωμάτια μυστηρίου στα οποία η ομάδα καλείται να αποδράσει σε συγκεκριμένο χρόνο ή να λύσει τον γρίφο του κάθε θεματικού δωματίου. Πάρτε ιδέες και κλείστε θέσεις από εδώ. 


(μη) Τυπικά δώρα «εκείνου κι εκείνης»

Τις κλασσικές λούτρινες καρδούλες με τα ονόματά τους πετάξτε τις στον κάλαθο και προτιμήστε κάτι πιο πρωτότυπο, στο ίδιο όμως μοτίβο. Όπως για παράδειγμα αυτά εδώ τα σεντόνια που οριοθετούν τις περιοχές του κρεββατιού ή αυτά τα πρωτότυπα κουτάλια.

«Παιχνίδια»

Ταμπού ή όχι, αν το ζεύγος δεν έχει κολλήματα με κίνκι πραγματάκια τότε ένα αντίστοιχης φιλοσοφίας δώρο θα τους ιντριγκάρει. Οι επιλογές που έχετε, δεκάδες. Ενδεικτικά, δείτε αυτούς εδώ τους ασύρματους δονητές που δουλεύουν με τηλεχειριστήριο, αυτό εδώ το σετάκι που αναβιώνει εποχές Κάμα Σούτρα και αυτό εδώ το παιχνίδι με κάρτες που… το πάνε το γράμμα. 

Για κονεσέρ

Είναι κάποιος από τους δύο φαν των «ψαγμένων» spirits; Bingo! Αφήστε το κηροπήγιο κάτω και παραγγείλτε αυτό εδώ το σούπερ βαρελάκι παλαίωσης χωρητικότητας 2 λίτρων και – φυσικά – ζητήστε τους να σας καλέσουν όταν το εκλεκτό port που θα βγάλει είναι έτοιμο. 

N.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v