Αθλητικά ρούχα: 10 διευθύνσεις για οικονομικές αγορές

Πού θα ανανεώσετε την αθλητική σας γκαρνταρόμπα με τις οικονομικότερες επιλογές; Συγκεντρώνουμε διευθύνσεις για συμφέρουσες σπορ αγορές.
Αθλητικά ρούχα: 10 διευθύνσεις για οικονομικές αγορές
Γκαρνταρόμπα δεν είναι μόνο τα πουκάμισα για τους άνδρες και τα κομψά φορεματάκια για τις γυναίκες. Είναι και εκείνα τα ρούχα, που τα φοράμε για να… προετοιμάσουμε το σώμα μας ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο καλλίγραμμο όταν φορέσουμε τα πρώτα. Είναι εκείνα τα ρούχα τα οποία θα μας ωθήσουν να κάνουμε πράξη την υπόσχεση του Σεπτεμβρίου ότι θα αρχίσουμε τρέξιμο ή γυμναστήριο. Και, ας μην το κρύβουμε, πρόκειται για εκείνα τα ρούχα που είναι πιο άνετα από οποιαδήποτε άλλα.

Με λίγα λόγια, βγαίνουμε «παγανιά» σε καταστήματα για να εφοδιαστούμε με τα αθλητικά μας ρούχα και τις φόρμες για τον χειμώνα, ψάχνουμε σε στοκατζίδικα και e-shops με καλές προσφορές, εντοπίζουμε τις πιο μοδάτες λύσεις – ποιος είπε ότι οι φόρμες δεν έχουν τις δικές τους… τάσεις; - και επωφελούμαστε από τις πρώτες επίσημες mid-season εκπτώσεις από την 1η ως τις 10 Νοεμβρίου για οικονομικές αθλητικές αγορές σε 10 διευθύνσεις.

*Intersport 
Στους διαδρόμους των καταστημάτων Intersport θα βρείτε όχι μόνο casual σπορ ρούχα για καθημερινές – ανδρικές και γυναικείες- εμφανίσεις, αλλά και εξειδικευμένες σειρές ένδυσης για κάθε σπορ ξεχωριστά. Σημειώστε πως πρόσφατα εγκαινιάστηκε και το νέο e-shop της αλυσίδας, με προσφορές και προτάσεις για εύκολες αγορές προϊόντων από τις κορυφαίες φίρμες της αγοράς, όπως Adidas, AND1, Bench, Billabong, Body Talk, Champion, Esprit, Everlast, Freddy, Helly Hansen, Lotto, Nike, Puma, Quiksilver, Russell αλλά και των ιδιαίτερα οικονομικών ετικετών της εταιρίας, όπως οι φόρμες και τα leisure ρούχα McKinley, Firefly και Etirel. Αυτή την περίοδο θα βρείτε και αθλητικά παπούτσια Adidas σε προσφορά – μάθετε περισσότερα εδώ

*Factory Outlet 
Σε δύο διευθύνσεις, στο Φάληρο και στο Αεροδρόμιο, θα βρείτε τους τεράστιους χώρους του outlet με τα χιλιάδες στοκ προϊόντα σε μειωμένες τιμές. Συγκεκριμένα, στον αθλητικό τομέα του outlet, θα βρείτε γυναικεία και ανδρικά αθλητικά ρούχα των εταιριών Adidas, Admiral, All Star, Arena, Body Action, BodyTalk, Champion, Converse, Fila, Heely’s, Kappa, New Balance, Puma, Reebok και Robe Di Kappa μέχρι και 80% οικονομικότερα. Δείτε τις διευθύνσεις των δύο outlet εδώ.
 
*Outlets των εταιριών Puma (Βενιζέλου Ελευθερίου 224, Παλαιό Φάληρο, τηλ: 2109854582) και Nike: (Ελ. Βενιζέλου 224 - Παλαιό Φάληρο, τηλ: 210 9836021)
Τα δημοφιλή αθλητικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ των εταιριών θα τα βρείτε εδώ σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, με έκπτωση άνω του 30% αλλά και συμφέρουσες εποχιακές προσφορές σε περσινά είδη. Δείτε περισσότερες διευθύνσεις για outlets και στοκατζίδικα στην Αθήνα σε παλαιότερο δημοσίευμα του in2life

*Admiral
Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων αποτελεί μία από τις οικονομικότερες λύσεις της αγοράς, χωρίς να υστερεί σε ποιότητα. Θα βρείτε ρούχα και παπούτσια Admiral, Kappa, Ocean Pacific και Maui&Sons σε χαμηλές τιμές. Για παράδειγμα στην χειμερινή συλλογή των καταστημάτων στην οποία μπορείτε να περιηγηθείτε εδώ εντοπίσαμε φόρμες από 19€, σορτς και αθλητικές βερμούδες από 17€, hoodies από 29€ και γυναικεία αθλητικά παπούτσια από 29€. Θα βρείτε επίσης και παιδικά είδη – δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων εδώ

*BodyTalk 
Οι τελευταίες «αφίξεις» στα καταστήματα Body Talk περιλαμβάνουν για τους άνδρες funky T-shirts από 20€, μπλούζες και hoodies από 39€, αθλητικές ζακέτες και μπουφάν από 59€ και τα γνωστά παντελόνια και βερμούδες της εταιρίας από 33€. Οι γυναίκες θα βρουν T-shirts, φανελάκια, μπουστάκια, μοδάτες μπλούζες, μπουφάν, κολάν, κάπρι αθλητικά παντελόνια αλλά και φόρμες… φορέματα σε αντίστοιχες τιμές. Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων BodyTalk και επισκεφθείτε τα στις εκπτώσεις Νοεμβρίου για ακόμη χαμηλότερες τιμές. 

*Zackret Sport 
Ξεκίνησε από ένα κατάστημα στο Γαλάτσι, και έχει εξελιχθεί σε αλυσίδα με αρκετά καταστήματα και ένα ιδιαίτερα εύχρηστο και μοντέρνο online shop που πραγματοποιεί αποστολή των αγορών σας δωρεάν σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 60€. Διαθέτει επίσης, πέρα από τις κλασικές φόρμες και τα αθλητικά ρούχα για άνδρες και γυναίκες των γνωστότερων εταιριών, εξειδικευμένα ενδύματα και αξεσουάρ για όσους ασχολούνται με το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το τένις, το τρέξιμο, τις πολεμικές τέχνες, το πινγκ-πονγκ, την ρυθμική γυμναστική, την αεροβική, το βόλεϊ, τα βάρη, τον υγρό στίβο, την ποδηλασία και το skateboard. Δείτε την νέα συλλογή των καταστημάτων εδώ και την διεύθυνση του outlet εδώ.  

*Η&Μ
Η πιο οικονομική λύση έρχεται από την γνωστή αλυσίδα ρούχων, που διαθέτει μικρό αλλά «θαυματουργό» τομέα αθλητικών ενδυμάτων. Στο γυναικείο τμήμα εντοπίσαμε φλις ζακέτα από 19,95€, tops από 9,95€, παντελόνια-φόρμες από 19,95€, ενώ στο ανδρικό τμήμα βρήκαμε σπορ jacket από 29,95€, ισοθερμικό μπλουζάκι από 19,95€, σκούφο για τρέξιμο με 7,95€, παντελόνια-φόρμες από 24,95€ και αθλητικά t-shirts με 14,95€ ή και φθηνότερα.  

Ηλεκτρονικές αγορές για σπορ εμφανίσεις

*
Cosmos Sport 
Η αλυσίδα καταστημάτων που ξεκίνησε από την Κρήτη, έφτασε στο Περιστέρι, και τελικά «πόνταρε» στο διαδίκτυο για να κάνει ευκολότερες τις αθλητικές μας αγορές, διαθέτει αθλητικά μπλουζάκια και φόρμες, αθλητικά εσώρουχα, μπλουζοφορέματα για γυναίκες, μπουφάν, αμάνικα και hoodies αλλά και φανέλες ή εμφανίσεις ομάδων σε αρκετά οικονομικές τιμές – σημειώστε ότι ανά διαστήματα «τρέχουν» προσφορές, όπως αυτή που ισχύει ως 25/10 και περιλαμβάνει δωρεάν παράδοση της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως κόστους αγοράς.

*Z-mall.gr 
Στο «γιγάντιο» ψηφιακό mall, θα βρείτε γυναικεία φανελάκια και αθλητικά tops από 11€, φόρμες, αθλητικά σετ και αξεσουάρ 14 γνωστών και λιγότερο γνωστών εταιριών, καθώς και ανδρικά, παντελόνια, σορτς, κολάν, σαλοπέτες, ειδικά εσώρουχα και μπουφάν σε μεγάλο εύρος σχεδιών και τιμών. Σημείωση: «Κυνηγήστε» τις κόκκινες ενδείξεις πάνω από κάθε προϊόν που σηματοδοτούν έκπτωση, καθώς και την ταμπελίτσα στο κάτω μέρος που σας ενημερώνει για την δυνατότητα δωρεάν παράδοσης.

*Sportsdirect.com 
Για το τέλος, αφήσαμε το κατάστημα με την μεγαλύτερη ποικιλία που μπορείτε να βρείτε. Κι αυτό γιατί πρόκειται για διεθνές e-outlet με έδρα την Βρετανία, που πραγματοποιεί παραδόσεις σε όλο τον κόσμο. Για την Ελλάδα, τα έξοδα αποστολής είναι περίπου 10€ (8,33 λίρες), αλλά αποτελεί αμελητέα κόστος μπροστά στις απίστευτες προσφορές και την τεράστια γκάμα σε φίρμες και προϊόντα που διαθέτει. Εδώ θα βρείτε παπούτσια με έκπτωση έως και 90% - ήτοι από… 5,50€, επώνυμα μπουφάν από 20€, αθλητικά κολάν από 4€, παντελόνια φόρμες από 5,50€ και πόλο μπλουζάκια με κάτω από 2€. Μάθετε περισσότερα και περιηγηθείτε στις εκπτωτικές επιλογές του Sportsdirect εδώ


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v