Δώρα -έως 50 ευρώ- για τον Δημήτρη και την Δήμητρα

Εσείς τι θα χαρίσετε στον Δημήτρη ή την Δήμητρα που γιορτάζει σήμερα; Ξεχωρίσαμε δέκα δώρα για κάθε γούστο και τσέπη (αφού δεν ξεπερνούν τα 50 ευρώ). Δείτε από πού θα τα αγοράσετε ή κάντε τις δικές σας προτάσεις.
Δώρα -έως 50 ευρώ- για τον Δημήτρη και την Δήμητρα
Σίγουρα έχετε κάποιον Δημήτρη ή κάποια Δήμητρα που γιορτάζει σήμερα και σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε ακόμα αποφασίσει τι να τους δωρίσετε. Ξεχωρίσαμε για εσάς δέκα σούπερ δώρα, για κάθε γούστο και κάθε τσέπη, αφού δεν ξεπερνούν τα 50 ευρώ. Φυσικά, παρακάτω περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις για δώρα με αφορμή την ημέρα…

Για τον Δημήτρη:
Επιτραπέζια από την Κάισσα:
Ένα από τα καλύτερα δώρα για τον Δημήτρη και την παρέα του είναι ένα έξυπνο επιτραπέζιο, όπως το κορυφαίο της Κάισσας «Άποικοι του Κατάν». Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής, για 3 ή 4 παίκτες, το οποίο κάθε φορά θα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον της παρεάς στα ύψη για τουλάχιστον δύο ώρες.
Θα το βρείτε σε καταστήματα παιχνιδιών και στα καταστήματα της Κάισσα (δείτε διευθύνσεις), ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 29,99 ευρώ.

Βιβλίο – αστυνομική λογοτεχνία: Οι περισσότεροι άνδρες που αγαπούν το διάβασμα επιλέγουν την αστυνομική λογοτεχνία και τα διηγήματα με δράση και έξυπνη πλοκή. Ένα από αυτά είναι και το Κεφάλι του Μινόταυρου, του Marek Krajewski, με τις πολύ καλές κριτικές.
Θα το βρείτε στα περισσότερα βιβλιοπωλεία και στα Public, από τα οποία μπορείτε να το αγοράσετε και από εδώ.
Τιμή: 17,70 ευρώ.

Φούτερ με στάμπα από το tokotoukan.gr: Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά online t-shirt shops με απίστευτη ποικιλία σε στάμπες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για να τυπωθούν σε t-shirts ή φούτερ με κουκούλα. Μπορείτε να επιλέξετε σχέδια με χιούμορ, με τρόμο, με μουσικά θέματα, με σούπερ-ήρωες ή με αποφθέγματα, να πληρώσετε με αντικαταβολή, με πιστωτική ή μέσω Paypal και το δώρο να αποσταλεί όπου εσείς επιλέξετε σε δύο με επτά ημέρες.
Τιμή (για το φούτερ): 37 ευρώ.

Ομπρέλα… σαμουράι: Αν έχει χιούμορ σίγουρα θα την εκτιμήσει και θα την χρησιμοποιήσει. Η ομπρέλα σαμουράι που βρήκαμε στο online κατάστημα e-gadgets μοιάζει με το γνωστό όπλο των πολεμιστών, κυρίως χάρη στην ρεαλιστική λαβή σπαθιού που διαθέτει. Διατίθεται σε νάϋλον θήκη και ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού.
Μπορείτε να την αγοράσετε online από το e-gadgets.gr.
Τιμή: 39 ευρώ.

Εισιτήρια για την συναυλία της Madeilene Peyroux: Αν αγαπάει την jazz, στο πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής για τον Νοέμβριο φιγουράρουν κάποια άκρως ενδιαφέροντα ονόματα, όπως αυτό της κορυφαίας ερμηνεύτριας της jazz Madeilene Peyroux, στις 5 Νοεμβρίου.
Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο για την συναυλία online από το site του Μεγάρου Μουσικής, εδώ.
Τιμή εισιτήριου: 50 ευρώ για την Ά Ζώνη.

Για την Δήμητρα:
Χαλαρωτικό Μασάζ Σώματος από τα Days4U:
Χαρίστε της μία μοναδική εμπειρία που σίγουρα έχει ανάγκη. Το Days4U σε συνεργασία με ένα από τα καλύτερα spa του Χαλανδρίου προσφέρει ένα χαλαρωτικό μασάζ σώματος που θα την αναζωογονήσει και θα διώξει το στρες, διάρκειας μισής ώρας.
Αγοράστε το από εδώ και ζητήστε να της στείλουν το κουπόνι του δώρου στην διεύθυνσή της.
Τιμή: 40 ευρώ.

Κασπώ με ρόδια από τα Fleria: Φτιάξτε της τη μέρα με ένα πανέμορφο μεταλλικό κασπώ της νέας σειράς collage από τα Fleria. Επιλέξτε το κολλάζ που προτιμά –εμείς ξεχωρίσαμε αυτό με το θέμα “fashion” και τα ρόδια, το οποίο μπορεί να τοποθετήσει στο σπίτι ή στο γραφείο της.
Αγοράστε το από τα καταστήματα Fleria –δείτε διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: 46,75 ευρώ.

Ζεστές παντοφλο-μπότες από τα Accessorize: Τώρα που ο καιρός κρυώνει, ένα ζεστό δώρο για το σπίτι σίγουρα θα συγκινήσει την αγαπημένη σας φίλη. Το βρήκαμε στα Accessorize: Είναι οι πανέμορφες παντόφλες της φωτογραφίας, σε στιλ μπότας, τις οποίες δεν θα αποχωριστεί με τίποτα κατά την διάρκεια του χειμώνα.
Θα τις βρείτε, σε διάφορα σχέδια, στα καταστήματα Accessorize –δείτε διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: 34 ευρώ.

Φόρεμα από τα Pull & Bear: Χαρίστε της ένα όμορφο φόρεμα για τις casual ημέρες στο γραφείο, σε κόκκινο, που είναι το χρώμα του φθινοπώρου, για να το συνδυάσει με τα αγαπημένα της αξεσουάρ: με εμπριμέ κασκόλ, δερμάτινο τζάκετ και ένα σκουρόχρωμο καλσόν. Διατίθεται και σε καφέ.
Θα βρείτε το πλισέ, κόκκινο φόρεμα της φωτογραφίας στα καταστήματα Pull & Bear –δείτε τις διευθύνσεις εδώ
Τιμή: 22,99 ευρώ.

Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος YSL Paris: Πρόκειται για λοσιόν ενυδάτωσης του σώματος, από την σειρά Paris, με μαγευτικό άρωμα. Είναι ιδανικά για μετά το μπάνιο, γιατί ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, αφήνοντάς το απίστευτα απαλό.
Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα ομορφιάς.
Τιμή: 35 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v