Emotions: Η νέα συλλογή δαχτυλιδιών της Folli Follie γεννά συναισθήματα

Ασημένιες, χρυσές και ροζ χρυσές αντανακλάσεις, μικροί πολύτιμοι θησαυροί, η νέα σειρά δαχτυλιδιών της Folli Follie ξυπνά μοναδικά συναισθήματα για τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας.
Emotions: Η νέα συλλογή δαχτυλιδιών της Folli Follie γεννά συναισθήματα
«Ένα, για όσα δεν μένουν ξεχασμένα.
Δύο, με γυναικείο μπρίο.
Τρία, για μια καινούρια ιστορία.
Τέσσερα, οι εποχές που πέρασαν.
Πέντε, όσα τα μάτια λένε.
Έξι, για μια μοιραία έλξη.
Επτά, για τα παλιά.
Οκτώ, για ένα μυστικό.
Εννιά, για ένα χάδι στα μαλλιά.
Δέκα, λεπτά αισθήματα…»

Η Folli Follie παρουσιάζει τη νέα συλλογή δαχτυλιδιών Emotions... Εκφράστε τα βαθύτερα αισθήματά σας με μια δυναμική σειρά δαχτυλιδιών, που φοριούνται μόνα τους ή σε αμέτρητους συνδυασμούς, ανάλογα με τη διάθεσή σας!

Ασημένιες, χρυσές και ροζ χρυσές αντανακλάσεις ακτινοβολούν γύρω από τα δάχτυλά σας καθώς το φως διαχέεται μέσα από ξεχωριστές κρυστάλλινες πέτρες… Μικροί πολύτιμοι θησαυροί που έχετε συλλέξει προσεκτικά με αγάπη και τρυφερότητα… Κάθε σετ δαχτυλιδιών συνδέεται με μια ιδιαίτερη περίσταση στη ζωή σας: μια στιγμή χαράς, μια επιτυχία, μια ανάμνηση… Κάθε συνδυασμός δαχτυλιδιών είναι μοναδικός και έχει τη δική του ιστορία να διηγηθεί … Εμπειρίες, αναμνήσεις και ιδιαίτερες στιγμές που δεν μπορείτε να ξεχάσετε, όλα χωρούν σε αυτά τα δαχτυλίδια που θα φυλάξετε για πάντα!
Είστε σε μυστηριώδη, ρομαντική ή δυναμική διάθεση; Επιλέξτε τα δικά σας Emotions ένα προς ένα, δημιουργήστε άπειρους συνδυασμούς και εκφράστε τα συναισθήματά σας!

Η συλλογή Emotions περιλαμβάνει δαχτυλίδια από ασήμι και ασήμι σε χρυσό ή rose gold χρώμα, συνδυασμένα με λευκές, coffee ή champagne ζιργκόν πέτρες. Τιμές από €60 έως €230.

Η νέα καμπάνια της Folli Follie για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2008-2009 δημιουργήθηκε στο Παρίσι από το διάσημο φωτογράφο μόδας Michel Comte, γνωστό σε όλον τον κόσμο για το δημιουργικό του ταλέντο. Οι εικόνες που αποτυπώνονται μέσα από το φακό του διάσημου Ελβετού φωτογράφου αντικατοπτρίζουν το όραμα της Folli Follie για ένα δυνατό, μοντέρνο και κομψό look, μια σύγχρονη προσέγγιση στον κόσμο της προσιτής πολυτέλειας.

Η Folli Follie προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις μόδας, ένα “full fashion concept”, με μια πλούσια συλλογή κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ. Στη φράση «προσιτή πολυτέλεια στο πνεύμα της μόδας» συμπυκνώνεται η φιλοσοφία της γνωστής ελληνικής εταιρείας που δημιουργεί μόδα σε 25 χώρες, με περισσότερα από 350 σημεία πώλησης ανά τον κόσμο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v