Μεταμορφώστε το σπίτι σας… καλοκαιρινά!

Ανανεώστε τους χώρους του σπιτιού σας με χρώμα… καλοκαιρινό ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.
Μεταμορφώστε το σπίτι σας… καλοκαιρινά!
Καταμεσής του καλοκαιριού, το σπίτι μας οφείλει να εναρμονίζεται με την ατμόσφαιρα και τα χρώματα που φέρνει στη ζωή μας η πιο ωραία εποχή του χρόνου.

Δείτε πώς θα διακοσμήσετε και θα ανανεώσετε καλοκαιρινά τους χώρους σας.

Κάν’το όπως στη Χαβάη

Πράσινο με ξύλο δημιουργούν αίσθηση τροπικής φύσης και μας ταξιδεύουν στη Χαβάη. Καλύψτε ένα κομμάτι του τοίχου με ταπετσαρία, δώστε στιλ στο υπνοδωμάτιο δημιουργώντας πράσινο φόντο στο κεφαλάρι του κρεβατιού και προσθέστε καδράκια με φοίνικες στους τοίχους, συνδυάζοντάς τα με πράσινα μαξιλάρια.



A post shared by Lucy (@thedesignfiles) on



A post shared by yomeiico (@yomeiico) on



Φύση παντού

Τοποθετήστε φυτά ή/και γλάστρες με πρασινάδες για να «φωτίσετε» τον χώρο.



Και άσπρο

Φρεσκάρετε τους τοίχους του σπιτιού με λευκό χρώμα. Θα μεγαλώσουν τον χώρο και θα του δώσουν το απαραίτητο καλοκαιρινό «φως». Επιλέξτε λευκά υφάσματα/ριχτάρια/κουβερλί για να δώσετε επίσης φως στο καθιστικό σας.




Άρωμα θάλασσας

Λέγεται coastal décor και είναι σίγουρο ότι θα κάνει το σπίτι σας να μοιάζει με παραθαλάσσιο εξοχικό. Κοχύλια, αστερίες, κάβοι, ναυτικοί κόμποι στις κουρτίνες  και άμμος σε κάθε πιθανό συνδυασμό φέρνουν θαλασσινό αέρα ανανέωσης στο σπίτι. Πάρτε ιδέες από τις παρακάτω φωτογραφίες.





Άννα, να ένας ανανάς

Το αρωματικό φρούτο είναι της (καλοκαιρινής) μόδας και μπορεί να ταιριάξει άψογα στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Χωρίς να γίνετε Μπομπ Σφουγγαράκης, μπορείτε να επιλέξετε μαξιλαροθήκες σε καναπέδες και κρεβάτι με prints ανανά, πίνακες που θα ζωγραφίσετε εσείς με φαντασία και βάζα ή διακοσμητικά χώρου με το σχήμα του φρούτου.



Πιάσε κίτρινο

Δεν είναι χρώμα του μίσους, είναι χρώμα του καλοκαιριού και του ήλιου και οφείλετε να το εντάξετε στον χώρο σας. Βάψτε ή αγοράστε καρέκλες και σκαμπό κουζίνας σε χρώμα κίτρινο, τοποθετήστε πίνακες με κίτρινες αποχρώσεις στους τοίχους ή βάλτε κίτρινα μαξιλάρια στον καναπέ.



Θα μου δώσεις ένα κεράκι;

Γεμίζοντας τον χώρο με κεράκια δίνετε ακόμα περισσότερο καλοκαιρινό φήλινγκ. Τοποθετήστε λευκά φαναράκια στο πάτωμα ή το μπαλκόνι, ανάψτε κεριά και αφήστε το φως τους να φέρει το καλοκαίρι στις νύχτες σας.

 

A post shared by G W E N (@ma.deco.lifestyle) on



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v