Δώρο βάπτισης: Υπέροχες ιδέες για πιτσιρίκια

Σούπερ ιδέες για χρηστικά και διασκεδαστικά δώρα που θα εντυπωσιάσουν το νεοφώτιστο… μπεμπέ, αλλά και τους γονείς του.
Δώρο βάπτισης: Υπέροχες ιδέες για πιτσιρίκια
Διανύουμε περίοδο βαπτίσεων και οι προσκλήσεις ήδη «σκάνε» σωρηδόν. Ζωή να’χουν τα πιτσιρίκια και μαζί με αυτήν, όμορφα δώρα για εκείνα αλλά και τους γονείς τους. Αν η λίστα βάπτισης δεν σας καλύπτει ή δεν ξέρετε τι να τους πάρετε, έχουμε δέκα ωραιότατες ιδέες.

Ασημένια κουτάκια σε σχήμα καρδιάς

Τιμή: 24,90€ από εδώ

Με βελούδινο εσωτερικό, και σκαλιστή επιφάνεια σε σχήμα καρδιάς, τα ασημένια αυτά κουτάκια αποτελούν τον πιο σικ και στιλάτο τρόπο για να κρατήσετε τα πρώτα του δοντάκια/μπούκλες. Το κουτάκι χαράσσεται, επομένως μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία για να γίνει ακόμα πιο προσωπικό το δώρο.

Παιδική πετσέτα με κουκούλα Clownfish

Τιμή: 29,90€ από εδώ

Το πιτσιρίκι μεταμορφώνεται σε μικρό… Nemo με αυτήν την βαμβακερή παιδική πετσέτα της σχεδιάστριας Stephen Joseph, ιδανική για το μπάνιο στο σπίτι, στην πισίνα και την παραλία.

Πίνακας του παιδιού από το Happy Hippie

Τιμή: 50€ από εδώ

Μία φωτογραφία του πιτσιρικιού ή μια περιγραφή με τα χαρακτηριστικά του αρκούν για να ετοιμάσει το Happy Hippie έναν πανέμορφο, προσωποποιημένο πίνακα για να κοσμήσει υπέροχα το δωμάτιό του.

Μαγιουδάκι από το Alice on Board

Τιμή: από 29€ από εδώ

Δεκάδες μοδάτα σχέδια και χρώματα για παιδάκια κάθε ηλικίας διαθέτει το ηλεκτρονικό κατάστημα του Alice on Board, σχεδιασμένα από τις πλέον δημοφιλείς φίρμες του χώρου. Πάρτε ιδέες για αγορίστικα και κοριτσίστικα σχέδια και χαρίστε τους το πρώτο τους μαγιό για καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Magic Bullet Baby Bullet Baby Care System

Τιμή: 53€ από εδώ

Λύστε τα χέρια των γονιών του με αυτήν την σούπερ χρηστική σειρά ετοιμασίας βρεφικών γευμάτων, η οποία περιλαμβάνει βάση/μίξερ, μπολάκια, διαφορετικές λεπίδες, βιβλιαράκι με συνταγές, σπάτουλα, κούπες και ταπεράκι για την διατήρηση των τροφών.

Παιδική Βαλίτσα Zimba

Τιμή: 54€ από εδώ

Οι μικροί… ταξιδιώτες έχουν στα χέρια τους μια σούπερ βαλίτσα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χειραποσκευή και γεμίζει με όλα τα αγαπημένα τους αντικείμενα. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό, και με χωρητικότητα 18 λίτρων, η… ζεμπροβαλίτσα είναι ό,τι πρέπει για τα πρώτα τους ταξίδια.

Καθισματάκι φαγητού Chicco

Τιμή: 141€ από εδώ

Πού θα απολαύσει το πρώτο του γεύμα; Μα φυσικά στο σούπερ άνετο και πρακτικό καρεκλάκι που θα του χαρίσετε, με έξτρα μαλακό καθισματάκι που χαμηλώνει για πιο φυσική θέση, ζώνη ασφαλείας 5 σημείων για αποφυγή… πτώσεων και δύο σταθερές ρόδες.

Βαμβακερό σετ για καλαθούνα από τα Zara

Τιμή: 35€ από εδώ

Αγνοήστε την κακόηχη λέξη και αντικαταστήστε την με «καλάθι» στο μυαλό σας και έχετε την εικόνα για το μωρουδιακό καλάθι, το οποίο ταιριάζει άψογα με ένα λουλουδάτο σετάκι βαμβακερών σεντονιών που περιλαμβάνει μαξιλαροθήκη και πανωσέντονο. Αμέσως έχετε ένα χρηστικό δώρο που θα εκτιμηθεί από τους γονείς.

Άλμπουμ με αρκουδάκι σε βελούδινη θήκη

Τιμή: 26€ από εδώ

Ένα καλοφτιαγμένο και γλυκούλι άλμπουμ φωτογραφιών, στο οποίο θα μπουν όλες οι φωτογραφίες του… μπεμπε, σε βελούδινη επένδυση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v