Οι Burger Project επιστρέφουν στον Ελληνικό Κόσμο

Το αγαπημένο νεανικό συγκρότημα επιστρέφει στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου για οκτώ διαδραστικές… «συναυλίες στον γαλαξία».
Οι Burger Project επιστρέφουν στον Ελληνικό Κόσμο
Οι Burger Project επιστρέφουν για οκτώ… διαγαλαξιακές συναυλίες στον Ελληνικό Κόσμο. «Λίγο πριν το τέλος της Περιοδείας στον Γαλαξία και την επιστροφή τους στη Γη», όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, παρουσιάζουν για τους μικρούς τους φίλους οκτώ «γαλαξιακές» διαδραστικές συναυλίες στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Οι Κυριακές του Μαρτίου και του Απριλίου γεμίζουν με καινούργια τραγούδια από το πολυαναμενόμενο καινούργιο album τους, που πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες, αλλά και γνωστές επιτυχίες από το «Μαμά θα κάνω Μπάντα», την επιτυχημένη μουσική performance που μετέφερε στα παιδιά τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας.

Αυτή τη φορά, τα παιδιά θα βιώσουν την πραγματική αίσθηση της συναυλίας, αφού δεν θα υπάρχουν καθήμενες θέσεις, παρά ελάχιστες για όσους γονείς το επιθυμούν.

Ο χορός, η μουσική ακρόαση και το τραγούδι θα κρατήσουν συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους, ενώ δεν θα λείψουν καινούρια διαδραστικά παιχνίδια μέσα από τα οποία τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση. Βάλτε βολικά παπούτσια λοιπόν, και τρέξτε να περάσετε καλά.


Info:
Οι Burger Project στο Θέατρον
Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ: 2122540300
Πρεμιέρα: Κυριακή, 6 Μαρτίου
Κυριακή, 13/3, 20/3, 27/3, 3/4, 10/4, 17/4, 24/4
Ώρα έναρξης: 12:00
Εισιτήρια: 10€ (για παιδιά), 8€ (για συνοδούς)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v