Christmas Star: Φιλανθρωπικό πάρκο στη Helexpo

Ένα χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο που συνδυάζει το παιχνίδι με την προσφορά στον συνάνθρωπο ανοίγει τις πύλες του στις 12 Δεκεμβρίου στο Μαρούσι.
Christmas Star: Φιλανθρωπικό πάρκο στη Helexpo
Το Αστέρι των Χριστουγέννων λάμπει πάνω από την Πολιτεία των Πάγων, τη Μαγική Πόλη των Ξωτικών και ρίχνει το φως του στις Δοκιμασίες των Καλικάντζαρων. Ακολουθήστε τη φωτεινή γραμμή σε τρία μαγευτικά επίπεδα και σε ένα προαύλιο χώρο γεμάτο παιχνίδια για τις καλύτερες παγοδρομίες στην Κηφισίας, συνολικής έκτασης 8.500 τετραγωνικών μέτρων.

Όλα τα παραπάνω μας περιμένουν στο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο Christmas Star, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του το κοινό στις 12 Δεκεμβρίου στη Helexpo Maroussi και θα προσφέρει 6D cinema, παγοδρόμιο, πίστα roller skates, τσουλήθρα snow disc, τραμπολίνο, wipe out, στίβο μάχης, συγκρουόμενα, ποδήλατα 4 x 4, ρόδα (το αγαπημένο όλων ferries wheel), τρενάκι, μίνι καρουσέλ, μεγάλο παιδότοπο με φουσκωτά και πολλά ακόμα παιχνίδια με ένα μόνο εισιτήριο.

Πιο συγκεκριμένα:

Τι συμβαίνει στην Πολιτεία των Πάγων;
Σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο τοπίο, ανάμεσα σε παγόβουνα, ιγκλού και πολλά πολλά χιονισμένα δέντρα, τους επισκέπτες περιμένουν απίθανα παιχνίδια που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους: roller skating, παγοτσουλήθρες με χιονοέλκυθρα, αρένα για λάτρεις του ποδήλατου, παιδότοπος extra large διαστάσεων, μίνι καρουσέλ για τους μικρότερους επισκέπτες και το αγαπημένο σε όλους τραμπολίνο. Εδώ είναι που χτυπά η καρδιά του Christmas Star: φιλοξενεί το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό bazaar της πόλης, σε 700 τ.μ. που προσφέρονται χωρίς καμία επιβάρυνση σε ιδρύματα της Πρόνοιας για να ενημερώσουν για το έργο τους, να παρουσιάσουν στα bazaar τις δημιουργίες των παιδιών και να δώσουν τη δυνατότητα σε όλους εμάς να συνδράμουμε οικονομικά με την αγορά των προϊόντων τους. Η είσοδος για τα παιδιά των ιδρυμάτων είναι δωρεάν.

Η Μαγική Πόλη των Ξωτικών
Μια ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία περιμένει όσους διαβούν το κατώφλι αυτής της πόλης από φωτεινές χάρτινες μαγικές κούτες, που οδηγεί στο πιο περίεργο σπίτι του Αι Βασίλη που έχετε δει ποτέ. Τρισδιάστατες προβολές που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους, απίθανα φωτογραφικά stages για φωτογραφίες 3D και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Πως είναι η πόλη των ξωτικών; Αποτελείται από μεγάλες, άσπρες χαρτόκουτες, με φωτισμένα παράθυρα, χιονισμένες στέγες, λουσμένη σε ένα μαγευτικό μπλε φως, το φως του φεγγαριού, το φως της μαγείας, το φως που δείχνει το δρόμο στα ξωτικά και στους ταράνδους του Αι Βασίλη.

Ζήστε με τους φίλους σας τις Δοκιμασίες των Καλικάντζαρων
Δεν νοούνται Χριστούγεννα χωρίς το απαραίτητο κυνήγι με τους καλικάντζαρους, τα παμπόνηρα πλάσματα από τα έγκατα της γης που βγαίνουν στην επιφάνεια τα Χριστούγεννα και αρχίζουν τις σκανταλιές. Μπείτε στο παιχνίδι μαζί τους και περάστε τις δοκιμασίες που σας περιμένουν στο Christmas Star.

Οι τολμηροί επισκέπτες έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε δοκιμασίες όπως πίστα ποδηλάτων, στίβο μάχης, ορειβατικό τοίχο, αλογομαχίες, το γήπεδο ποδοσφαίρου για τους μπαλαδόρους και πολλά ακόμη. Όσοι τα καταφέρουν, θα πάρουν το δίπλωμα τους και θα συναντήσουν τον Άι Βασίλη για να φωτογραφηθούν μαζί του. Στα εργαστήρια του, εκπαιδευμένα ξωτικά θα απασχολήσουν δημιουργικά όλα τα παιδιά μαθαίνοντάς τους να φτιάχνουν κάρτες, στολίδια, διακοσμητικά και δώρα από πολλά διαφορετικά υλικά.

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ (ενήλικες), 12 ευρώ (παιδιά). Ειδική τιμή για ανέργους 6 ευρώ (ενήλικες), 6 ευρώ (παιδιά).
Helexpo Palace: Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι
Περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες λειτουργίες και τις τιμές εισιτηρίων στα 210 6196948, | www.christmas-star.gr  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v