Νέο κομμάτι από τον Πέτρο Κατσουρίδη!

Το νέο αίμα της ελληνικής ποπ δισκογραφίας έχει ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι.
Νέο κομμάτι από τον Πέτρο Κατσουρίδη!

Ο Πέτρος Κατσουρίδης αποτελεί το νέο «αίμα» στην ελληνική ποπ ροκ δισκογραφία.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/08/1995 και έχει καταγωγή από την Κύπρο. Από μικρή ηλικία έδειξε μεγάλη αγάπη στη μουσική και σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε κλασική κιθάρα στο Αττικό Ωδείο. Αργότερα ξεκίνησε και πιάνο στο ίδιο ωδείο, ώσπου σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε ηλεκτρική κιθάρα και φωνητικά στο ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Όσο πήγαινε ακόμα σχολείο πραγματοποιούσε αρκέτα ενδοσχολικά live με μεγάλη επιτυχία. Από τα 16 του χρόνια ξεκίνησε να γράφει τα δικά του τραγούδια. Παράλληλα με τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, σπουδάζει  στο τμήμα Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το ταλέντο του έγινε γρήγορα αντιληπτό από τη χορωδία της Παντείου, όπου και του ζήτησαν να συμμετέχει.  Το 2016 υπέγραψε το πρώτο δισκογραφικό του συμβόλαιο και κυκλοφόρησε το πρώτο του single «Μεθυσμένο Τραγούδι» από την Spider Music.

Πραγματοποιεί με όλο και αυξανόμενη συχνότητα live σε κλαμπ της Αθήνας, επίσης, συμμετείχε στη συναυλία κατά του καρκίνου του μαστού, που έλαβε χώρα στη Γλυφάδα.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2018, κυκλοφόρησε το καινούργιο του κομμάτι "Φωτίζεις το σκοτάδι", σε στίχους, μουσική και ερμηνεία δική του όπως και το πρώτο. Έχει αγαπηθεί από το κοινό και ακούγεται ήδη από ραδιοφωνικούς σταθμούς.



Οι φίλοι του αυξάνονται συνεχώς και τον ακολουθούν σε κάθε του εμφάνιση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v