Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο στο Wyndham Grand Athens

Το Wyndham Grand Athens μας προσκαλεί με το άλλο μας μισό να γιορτάσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο με ειδυλλιακή διαμονή και υπέροχο γεύμα για δύο.
Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο στο Wyndham Grand Athens
Το νέο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens σας προσκαλεί να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στο εντυπωσιακό "Above" Roof Top Bar Restaurant στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου.

Με πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα, την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και τη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο δείπνο για δύο. Ο διακεκριμένος chef Κώστας Νάνος έχει ετοιμάσει ένα εμπνευσμένο μενού 4 πιάτων, που συνοδεύονται από μοναδικά cocktails από τον έμπειρο mixologist μπάρμαν, που σε συνδυασμό με το ξεχωριστό service του ξενοδοχείου, υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία. Κεριά, ατμοσφαιρικός φωτισμός και μουσική με κομμάτι-αφιέρωση της επιλογής σας συνθέτουν μία ρομαντική ατμόσφαιρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Το μενού στοιχίζει 55€ το άτομο και περιλαμβάνει welcome champagne, γαρίδες με κρούστα, spring rolls με πάπια και θαλασσινά ραγκούν, σαλάτα με κινόα, τόνο, λευκή μελιτζάνα και πράσινη σαλάτα με πιπεριές, κόλιανδρο και βινεγκρέτ cobb, Black Angus Rib eye ταλιάτα με λεμόνι, ελαιόλαδο, σκόρδο, σαλάτα και μπουκέτο λαχανικών, πάβλοβα με φρεσκα φρούτα του δάσους και coulis φρέσκιας φράουλας, μαζί με δύο κοκτέιλ.

Δείτε εδώ το μενού. Για κρατήσεις στο Above Roof Top Bar Restaurant, καλέστε στο 216 8009900.

Special Valentine's Package

Για όσους επιθυμούν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία σε ένα από τα μοντέρνα, πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια του Wyndham Grand Athens, το ξενοδοχείο παρέχει ένα Special Valentine's Package από 180€ που περιλαμβάνει:
-Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στην πόλη
-Πλούσιο πρωϊνό μπουφέ για 2 άτομα
-Ρομαντικό δείπνο και μοναδικά Valentine's cocktails για 2 άτομα στο Above Roof Top Bar Restaurant (δεν περιλαμβάνονται επιπλέον καταναλώσεις σε ποτά)
-Χρήση του γυμναστηρίου
-Early check-in ή late check-out κατόπιν συνεννόησης

Info:
Wyndham Grand Athens
Μεγ.Αλεξάνδρου 2, Πλατεία Καραϊσκάκη
Ττηλ: 216 8009900
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v