Οι τελευταίες φωτογραφίες διασήμων που "έφυγαν"

Διάσημοι αστέρες και επιστήμονες στις τελευταίες δημόσιες φωτογραφίες τους πριν «φύγουν» από αυτόν τον κόσμο.
Οι τελευταίες φωτογραφίες διασήμων που έφυγαν

Μπορεί να νομίζουμε ότι οι διάσημοι είναι... παντοτινοί όμως παραμένουν άνθρωποι και ως τέτοιοι είναι εξίσου θνητοί με εμάς.

Το Bored Panda συγκέντρωσε τις «τελευταίες» φωτογραφίες από μεγάλους αστέρες της επιστήμης, της μουσικής και του κινηματογράφου σε μια συγκινητική photo gallery

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες τους.

Ο τραγουδιστής των Queen Freddie Mercury στο σπίτι του, το 1991, λίγες ημέρες πριν πεθάνει από βρογχοπνευμονία λόγω AIDS.



Η τελευταία γνωστή φωτογραφία του Nikola Tesla, ο οποίος πέθανε μόνος και απένταρος στο ξενοδοχείο New Yorker το 1943.



Ο David Bowie στην τελευταία δημόσια εμφάνισή του για το μιούζικαλ Lazarus το 2015.



Ο τραγουδιστής των Linkin Park Chester Bennington λίγες ημέρες πριν αυτοκτονήσει. Έπασχε από βαριάς μορφής κατάθλιψη.



Ο Jimmy Hendrix παρέα με την αγαπημένη του κιθάρα, την Blac Betty στις 17 Σεπτεμβρίου του 1970. Μια ημέρα μετά βρέθηκε νεκρός από ασφυξία στο Λονδίνο, μετά από υπερβολική κατανάλωση βαρβιτουρικών.



Ο John Lennon ενώ δίνει το τελευταίο του αυτόγραφο στον μετέπειτα δολοφόνο του, Mark David Chapman. Τέσσερις ώρες μετά ο Chapman θα τον πυροβολούσε πισώπλατα τέσσερις φορές.



Ο στιλάτος Alan Rickman στην τελευταία του φωτογραφία πριν χάσει τη μάχη με τον καρκίνο τον Αύγουστο του 2015.



O Heath Ledger στα γυρίσματα της ταινίας Imaginarium of Doctor Parnassus, στον τελευταίο του ρόλο. Λίγες ημέρες μετά βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη ύστερα από υπερκατανάλωση φαρμάκων.



Ο Steve Jobs λίγες ημέρες πριν πεθάνει από επιπλοκές της επανεμφάνισης καρκίνου στο πάγκρεας. Οι τελευταίες του λέξεις λέγεται πως ήταν «oh wow, oh wow, oh wow».



Ο Muhhamad Ali στην τελευταία βιντεοκλήση με την κόρη του, τον Μάιο του 2016. Πέθανε έναν μήνα μετά, από σηψαιμικό σοκ λόγω ασθένειας στο αναπνευστικό.



H Anne Frank το 1942 σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίες της. Πέθανε το 1945 στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Bergen Belsen.



Η Marilyn Monroe με τον τζαζίστα Buddy Geco τον Αύγουστο του 1962 λίγες ημέρες πριν αυτοκτονήσει με ποσότητες βαρβιτουρικών.



O James Dean λίγες ώρες πριν τον θάνατό του, μαζί με την Porsche που έμελλε να κάνει την τελευταία του κούρσα. Περιέργως, μια εβδομάδα πριν, όταν ο Dean έδειξε το αυτοκίνητο στον Alec Guiness σε μια συνάντησή τους, ο Guiness αρχικά εντυπωσιάστηκε και στη συνέχεια του είπε: «Αν μπεις εδώ μέσα, θα πεθάνεις σε μια βδομάδα».



Ο Martin Luther King Jr. μαζί με άλλους ακτιβιστές στο μπαλκόνι όπου μια μέρα μετά θα δολοφονείτο από τον James Earl Ray.









Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v