Οι καλύτερες τηλεφωνικές φάρσες όλων των εποχών

Ο Φουσέκης, οι Πατρινοί και οι λοιποί γνωστοί και άγνωστοι φαρσέρ που μας έκαναν να γελάμε με τις ώρες.
Οι καλύτερες τηλεφωνικές φάρσες όλων των εποχών

Αμέτρητες ώρες με κασέτες και ηχειάκια στο αυτί (οι "παλιοί") και τα κινητά δίπλα-δίπλα για νμεταφορά μέσω υπερύθρων (οι "νέοι") και άλλες τόσες για να τις ακούσουμε ξανά και ξανά και να κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια.

Τηλεφωνικές φάρσες που άφησαν εποχή και δημιούργησαν θρύλους γύρω από τους εν πολλοίς άγνωστους «θύτες».

Να μερικές από τις αγαπημένες μας.

Οι φάρσες των Πατρινών

Οι πρωτεργάτες της τηλεφωνικής φάρσας, κατάγονται, όπως δηλώνει και το όνομά τους από την καρναβαλική πόλη και έδωσαν το στίγμα για όλες τις γενιές φαρσέρ που ακολούθησαν. Απολαύστε μερικές από τις καλύτερες στιγμές τους.



Οι Φάρσες του Φουσέκη

Ακόμα ένας περιβόητος φαρσέρ, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε δεκάδες σπαρταριστές τηλεφωνικές φάρσες και – λέγεται – πως κατέληξε στη φυλακή. Από το υποβρύχιο μέχρι τα 1000 που δεν θα φτάσουν δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες στιγμές του.


Οι φάρσες του Λέντη

Ωμές και κάφρικες, οι φάρσες του Λέντη (για την ακρίβεια πρόκειται για δύο άτομα), ξεκινούν ήπια με την αναζήτηση κάποιου προσώπου και καταλήγουν σε μια άνευ προηγούμενου εκτόξευση μπινελικιών.



«Είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, τέλος»

Μια αγγελία σε gay περιοδικό γίνεται αφορμή για έναν αισθησιακό(;) διάλογο μεταξύ ενός δήθεν ομοφυλόφιλου και ενός πραγματικού και ανυποψίαστου ομοφυλόφιλου.



Οι φάρσες του Τζιμάκου

Είναι μπόλικες, εμείς ξεχωρίζουμε εκείνη με τη σημαία και εκείνη με τα αποτυπώματα πάνω στην Αυριανή.



Οι φάρσες της Ελληνοφρένειας

Ο Αποστόλης δίνει ρέστα σε κάθε ραδιοφωνική εκπομπή και έχει κατά καιρούς τρολάρει κόσμο και κοσμάκη. Απολαύστε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του παρακάτω, με αποκορύφωμα το Μπυράλ και τις… τσόντες στο Υπουργείο Παιδείας.





Η φάρσα στο προπατζίδικο

Ιδιοκτήτης προπατζίδικου απουσιάζει και έχει αφήσει στο πόδι του έναν γνωστό του μεγάλης ηλικίας ο οποίος δεν κατέχει γρι ξένες γλώσσες. Το τι ακολουθεί, θα ακούσετε παρακάτω.



Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v