Ένα αρκουδάκι… στα πιο λαμπερά ντεφιλέ

Το αρκουδάκι- μασκότ του “Children in need”, γνωστής φιλανθρωπικής οργάνωσης ανέλαβαν να ντύσουν οι πιο διάσημοι οίκοι μόδας. Οι δημιουργίες θα διατίθενται άμεσα προς πώληση, ενώ τα έσοδα θα ενισχύσουν το έργο της οργάνωσης

Ένα αρκουδάκι… στα πιο λαμπερά ντεφιλέ
Τις δημιουργίες των πιο διάσημων οίκων μόδας πρόκειται να φορέσει ένα μικρό αρκουδάκι ο Pudsey. Δεν πρόκειται για ένα αληθινό αρκουδάκι, αλλά για τη μασκότ του “Children in need”, μια φιλανθρωπική οργάνωση με πολύ σημαντικό έργο στο ιστορικό της. Alexander McQueen, Prada, Louis Vuitton, Gucci, Tom Ford και Victoria Beckham είναι μόνο μερικοί από τους οίκους , οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση για συμμετοχή στην καμπάνια και δημιούργησαν μικρά διακοσμητικά αρκουδάκια τα οποία σύντομα θα διατίθενται προς πώληση. Τα έσοδα βέβαια θα ενισχύσουν το έργο του “Children in need”.

Πρόκειται για μια από τις πιο πρωτότυπες φιλανθρωπικές καμπάνιες που έγιναν ποτέ και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας . Η καλαισθησία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε οίκου έδωσαν το δικό τους μοναδικό στοιχείο, χαρίζοντας στην καμπάνια αέρα από επίδειξη μόδας.

Τη συλλογή επιμελήθηκε η Katie Grand, εκδότρια του αγγλικού περιοδικού μόδας “Love”. Από σήμερα μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου, οι δημιουργίες θα παρουσιαστούν σε έκθεση στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ, μέχρι να γίνει τελικά η δημοπρασία.

Πηγή: The telegraph
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v