TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (29/8-4/9)

Είστε σπίτι και δεν θέλετε να αποχωριστείτε τον καναπέ σας; Έχουμε όχι μία, ούτε δύο, αλλά δεκατρείς ωραίες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (29/8-4/9)
Επιστημονική φαντασία, ερωτικά δράματα, αισθηματικές κομεντί, ταινίες βραβευμένες με Όσκαρ και τεράστιες ερμηνείες. Απ’ όλα έχει η… ταινιοθήκη αυτής της εβδομάδας στην ελληνική τηλεόραση. Δείτε… τι θα δείτε.

*Interstellar (2013), Δευτέρα στις 16.25, Novacinema1HD
Ο Κρίστοφερ Νόλαν σκηνοθετεί ένα φουτουριστικό παραμύθι, μια περιπέτεια που μπλέκει τους νόμους της φύσης, τα μυστήρια του διαστήματος και τα συναισθήματα δυνατών χαρακτήρων – πρωταγωνιστεί ο Μάθιου Μακόναχι.

*Stolen Dreams (2015), Δευτέρα στις 21.00, Novalife
Ευτυχία πλημμυρίζει τη Λόρα, όταν η κόρη της, η οποία είχε εξαφανιστεί χρόνια πριν, επιστρέφει στη ζωή της. Σύντομα, όμως, αρχίζει να αμφιβάλλει για την πραγματική ταυτότητα της νεαρής κοπέλας... Σκηνοθετεί ο Τζέισον Μπερκ.

*Avatar (2009), Δευτέρα στις 22.00, Novacinema2HD
Ενας άνδρας ξεκινά ένα ταξίδι λύτρωσης κι εξερεύνησης σε έναν κόσμο πέρα από κάθε φαντασία, στην ταινία-φαινόμενο του Τζέιμς Κάμερον που απέσπασε τρία Οσκαρ και προτάθηκε για άλλα έξι.

*Τι απέγινε η Έλι (2009), Δευτέρα στις 22.15, ΕΡΤ2
Έπειτα από πολλά χρόνια στη Γερμανία, ο Ahmad ξαναγυρίζει στην Τεχεράνη και οι παλιοί συμφοιτητές του από το πανεπιστήμιο οργανώνουν προς τιμήν του ένα τριήμερο στην Κασπία Θάλασσα. Όταν όμως η Έλι, μια νεαρή γυναίκα εξαφανίζεται, βγαίνουν στη φόρα μυστικά, που σχηματίζουν μια βραβευμένη αλληγορία για τη θέση της γυναίκας στο Ιράν.

*Carol (2015), Τρίτη στις 22.00, Novacinema1HD
Στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '50, η νεαρή επίδοξη φωτογράφος Τερέζ γνωρίζει τη σαγηνευτική μεγαλοαστή Κάρολ. Ο έρωτάς τους φαίνεται να είναι καταδικασμένος, σε μια ταινία υποψήφια για έξι Οσκαρ.

*Whiplash (2014), Τετάρτη στις 20.05, Novacinema1HD
Ενας φιλόδοξος νεαρός ντράμερ της τζαζ σπουδάζει σε ένα από τα καλύτερα μουσικά σχολεία της Αμερικής, στο πλευρό ενός τελειομανή καθηγητή... Η ταινία χάρισε στον Τζ. Κ. Σίμονς Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα.

*Άρωμα Ελευθερίας (2014), Τετάρτη στις 22.00, Novacinema1HD
Η ιστορία του Μάζιαρ Μπαχάρι, του δημοσιογράφου που το 2009, καλύπτοντας τις προεδρικές εκλογές στο Ιράν, συνελήφθη και βασανίστηκε για 4 μήνες από τις αρχές κατηγορούμενος για κατασκοπεία.

*Ο Σεφ που Έπαιζε με τη Φωτιά (2014), Πέμπτη στις 19.10, Novacinema2HD
Μερικά χρόνια μετά τις καταχρήσεις και την αυτοκαταστροφή, ο άλλοτε διάσημος σεφ Ανταμ Τζόουνς επιστρέφει διεκδικώντας την παλιά του δόξα και αναζητά την ομάδα που θα τον οδηγήσει στην κορυφή. Πρωταγωνιστεί ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

*Τσίκο και Ρίτα (2010), Πέμπτη στις 23.00, ΕΡΤ2
Ταινία κινούμενων σχεδίων για ενήλικες, που με φόντο την Κούβα της δεκαετίας του ’40 διασχίζει την ιστορία της τζαζ μουσικής, έναν μεγάλο έρωτα και τη σημασία τού να ζεις τη ζωή σου με πάθος.

*When a man loves a woman (1994), Σάββατο στις 22.00, Alpha
Όταν μία γυναίκα υποκύπτει στον εθισμό της για το αλκοόλ, ο πιλότος σύζυγός της αναλαμβάνει να αποδείξει πόσο αγαπά την οικογένειά του, σε ένα τρυφερό δράμα των ‘90s με τους Meg Ryan και Andy Garcia.

*Diana (2013), Κυριακή στις 21.50, Alpha
Η Naomi Watts ενσαρκώνει την πριγκίπισσα Diana, και μας προσκαλεί σε ένα κινηματογραφικό ταξίδι στα τελευταία χρόνια της ζωής της, και στον έρωτά της με έναν πακιστανό χειρουργό.

*The Prestige (2006), Κυριακή στις 23.15, Star
Πού μπορεί να φτάσει κανείς για τον έρωτα; Και πόσα «μαγικά κόλπα» χρειάζονται για να πετύχει κανείς αυτό που θέλει; Ο Κρίστοφερ Νόλαν σκηνοθετεί ένα μυστηριώδες δράμα με τους Χιου Τζάκμαν, Κρίστιαν Μπέιλ και Μάικλ Κέιν.

*Καλύτερα δε γίνεται (1997), Κυριακή στις 23.50, Mega
Ο Τζακ Νίκολσον μεταμορφώνεται σε έναν ψυχαναγκαστικό μεσήλικα, που θα αναγκαστεί να αλλάξει στάση ζωής όταν μπαίνει στη ζωή του η γοητευτική γυναίκα που υποδύεται η Έλεν Χαντ, σε μια υπέροχη, βραβευμένη με Όσκαρ κομεντί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v